Sosyal Market Ümraniyelilerin Hizmetine Açıldı

Ümraniye Belediyesi, 10 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra, sosyal...

Sosyal Market Ümraniyelilerin Hizmetine Açıldı

Ümraniye Belediyesi, 10 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra, sosyal...

03 Mart 2014 Pazartesi 16:48
Sosyal Market Ümraniyelilerin Hizmetine Açıldı

Sosyal Market Ümraniyelilerin Hizmetine Açıldı

Ümraniye Belediyesi, 10 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra, sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği, gıda ve ihtiyaç malzemelerinin sahiplerine ulaştırılacağı “Sosyal Market” Ümraniyelilerin hizmetine açıldı.

Ümraniye Belediyesi, 10 yılda gerçekleştirmiş olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği Gıda Bankacılığı projesi ile ekonomik açıdan durumu iyi olmayan vatandaşlarla, ihtiyaç fazlası gıda, temizlik, giyecek ve yakacak maddeleri bulunan kişiler arasında köprü oluşturacağı ve Ümraniye’nin dört bir köşesinde kurulacak olan, gıda ve ihtiyaç malzemelerinin sahiplerine ulaştırılacağı “Sosyal Market”lerin ilkini Ümraniyelilerin hizmetine açtı. Açılış programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İstanbul İl Müdür Selim Çelenk, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Başkanları, Mahalle Muhtarları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

BAŞKAN HASAN CAN; “SOSYAL MARKETİMİZDE ALIŞVERİŞ PARAYLA DEĞİL

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Gıda Bankacılığı projemiz ile ekonomik açıdan durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza, ihtiyaç fazlası gıda, temizlik, giyecek ve yakacak maddeleri bulunan kişiler arasında köprü oluşturduğumuz Sosyal Market’imizin ilkini vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen Sosyal Destek kartı ile Gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu Sosyal Markette alışveriş yapabilecekler. Sosyal Market’in süpermarket gibi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Hasan Can, “Buraya gelen mallar aynı süpermarketlerde olduğu gibi her mal barkotlu. Buradan alışveriş parayla değil. Kredi kartı sistemiyle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde kayıtlı fakirlerimiz fakirlik derecesine göre Sosyal Destek Kartımıza belli bir limit kredi yüklüyoruz. O yüklediğimiz limite göre geliyor burada ihtiyacına göre alışveriş yapıyor” diye konuştu. Sosyal Market sayısını artıracaklarını da belirten Başkan Hasan Can, “Gıdadan giyime, temizlik malzemesine kadar neye ihtiyacı varsa onu alacak. Servislerimiz buraya getirip, buradan da evine götürecek” şeklinde konuştu. Ayrıca Ümraniye’nin toplamda 4 noktasına, Doğusuna, Batısına, Kuzeyine ve Güneyine olmak üzere, vatandaşlarımızın kolaylıkla erişebileceği Sosyal Marketleri yakın bir zamanda Ümraniyeli vatandaşlarımızla buluşturacağız. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindekiler açılış kurdelesine keserek Sosyal Marketi gezdiler.

""

""

 

Son Güncelleme: 03.03.2014 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3