Sokak Hayvanlarına ‘ Damacana'

Ataşehir Belediyesi ve Damacana firmasının işbirliğiyle, yaz aylarında susuz...

Sokak Hayvanlarına ‘ Damacana'

Ataşehir Belediyesi ve Damacana firmasının işbirliğiyle, yaz aylarında susuz...

07 Temmuz 2014 Pazartesi 16:11
Sokak Hayvanlarına ‘ Damacana'

Ataşehir Belediyesi ve Damacana firmasının işbirliğiyle, yaz aylarında susuz kalan sokak hayvanlarının ihtiyacını gidermek üzere yeni bir proje hayata geçirildi.

 

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce, 05 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kampanyayla, sokak hayvanlarının susuz kalmaması için Ataşehirlilere; sitelere, apartman ve dükkânların önüne konulmak üzere damacanalar dağıtıldı.

 

Kampanya tanıtım etkinliğine,  Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Ataşehir Belediyesi Veteniner Müdürü Dilek Özoğlu, Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Çetinkaya, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Ünlü Modası Barbaros Şansal ve Damacana Firması CEO’su Serdar Tavus ile çok sayıda Ataşehirli hayvan Sever Gönüllü olarak katıldı.

 

İstanbul’da sokağa atılmış ya da kaybolmuş yaklaşık 10 bin kedi ve köpek, özellikle yaz aylarında susuzluktan can çekişerek ölüyor. İstanbul Veterinerler Odası’nın da desteği ile İstanbul’un dört bir yanına yerleştirilecek damacana kaplara doldurulan sular, binlerce kedi ve köpeğin susuz kalmamasını sağlayacak.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kampanya nedeniyle Ataşehirlilere gönderdiği mesajda “Can dostlarımızın yaz aylarında susuz kalmaması için sizlerin de katkı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi…

""

Son Güncelleme: 07.07.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72