Sokak Aydınlatmaları Yenileniyor

Sultanbeyli’de sokak aydınlatmaları yenilenirken ilçenin çehresi modern bir görünüme kavuşmaya devam ediyor.

Sokak Aydınlatmaları Yenileniyor

Sultanbeyli’de sokak aydınlatmaları yenilenirken ilçenin çehresi modern bir görünüme kavuşmaya devam ediyor.

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:50
Sokak Aydınlatmaları Yenileniyor

2017 yılı içinde Ayedaş tarafından ilçe genelinde uzun yıllar önce takılı armatürlerin eskimiş, yıpranmış ve günün ihtiyaçlarına cevap vermekten uzak, ekonomik ömrünü tamamlamış olması nedeniyle toplamda 5229 adet sokak aydınlatma armatürü değiştirildi.

Hasanpaşa Mahallesi’nde 368, Abdurrahmangazi Mahallesi’nde 638, Mehmet Akif Mahallesi’nde 714, Fatih Mahallesi’nde 475, Hamidiye Mahallesi’nde 360 Yavuz Selim Mahallesi’nde 250, Orhangazi Mahallesi’nde 350, Necip Fazıl Mahallesi’nde 558, Akşemsettin Mahallesi’nde 408, Mecidiye Mahallesi’nde 548 ve Turgutreis Mahallesi’nde ise 560 adet sokak aydınlatma armatürü değiştirildi.

Bununla birlikte 2017 yılı içinde AG Enerji Nakil Hattı, trafo besleme enerji hattı ve havai hatların yeraltına alınması çalışmaları da devam ediyor. Şuana kadar 25.000 metre enerji hattı yeraltına alındı. Battalgazi Mahallesi Devlet Hastanesi ve çevresindeki Paşaköy Caddesi ile bağlı sokaklarda elektrik hatları yeraltına alınırken, Battalgazi Mahallesi Kubbe Caddesi, Şark Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Selçukhan Caddesi, Mimarsinan Mahallesi Basra Caddesi, Abdurrahmangazi Mahallesi İpekyolu Sokak ve Fatih Mahallesi Bursa Caddesi’nde enerji hatları yeraltına alındı.

Ayrıca Sultanbeyli Belediyesi ekipleri 2017 yılı içinde 7500 metre fiberoptik hat döşediler. İGDAŞ’la alakalı olarak da yatırımların tamamlanmış olup yeni açılan sokaklara ve gaz almayan şubelere hat çekilmesi, kutu konulması işlemleri devam etmekte.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72