Sivil Savunmaya tam donanımlı araçlar

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü olası afetlere anında müdahale...

Sivil Savunmaya tam donanımlı araçlar

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü olası afetlere anında müdahale...

20 Nisan 2014 Pazar 13:47
Sivil Savunmaya tam donanımlı araçlar

Kartal’da Sivil Savunmaya tam donanımlı araçlar
 

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü olası afetlere anında müdahale edebilmek için tam donanımlı 2 adet hizmet aracını bünyesine kattı. Sürekli arama kurtarma hizmeti verebilen tek belediye olan Kartal Belediyesi, Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü ile olası afetlere anında tam donanımlı 2 adet hizmet aracıyla en kısa sürede ve etkinlikte müdahale edebilecek. 

 

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü karada ve denizde Afet Acil Durum ve Arama Kurtarma hizmetleri vermeye devam ediyor. 15 kişilik konusunda uzman arama kurtarma teknisyenine sahip olan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü vatandaşlardan gelen talep üzerine kara sivil savunma ekiplerinin daha hızlı hareket edebilmesi amacıyla 2 adet tam donanımlı sivil savunma aracını bünyesine kattı. Üstün donanımlara sahip, 5 personel taşıma kapasitesine sahip olan arama kurtarma araçları tüm talepleri karşılayabilecek düzeye getirildi.

   

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün talimatıyla bir hafta gibi kısa bir sürede sivil savunma araçları hizmete alınarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Tam donanıma sahip olan araçlar, itfaiye gibi acil hizmetlere gidebilen, sağlık kuruluşlarına da yardımcı olabilecek görev ve yetkilerde de bulunabilecek. 

 

Konuyla ilgili bilgi veren Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz ;Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yönetim planlamasıyla, ekipman ve konusunda uzman personeliyle 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Sivil savunma yönetiminin sadece deprem değil, öncelikle vatandaşların acil talepleri, engelli vatandaşlara yardım, sağlık ekiplerine ilkyardım öncesi sivil savunma hizmetleri, gönüllü sivil savunma yetiştirilmesi, ulusal ve uluslararası projeler,  yardıma ve korunmaya muhtaç sokak hayvanlarına yardımcı olmak gibi kapsamlı bir açılımı bulunduğunun altını çizdi.

 

Başkan Altınok Öz, ayrıca Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü kadrosunda arama kurtarma hizmetinin gerektirdiği tüm branşlarda personel istihdamının yapıldığını ve bünyesinde Sivil Savunma Müdürlüğü olan tek belediye olarak, gönüllü vatandaşlara yönelik verdikleri eğitimlere de aralıksız devam edeceklerinin bilgisini verdi.

 

 

Son Güncelleme: 20.04.2014 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3