Site Ziyaretleri Geçen Hafta Altunizade Site 61'de Gerçekleşti

Site ziyaretlerinin geçen haftaki adresi Altunizade Mahallesi'nde bulunan Site 61 oldu.

Site Ziyaretleri Geçen Hafta Altunizade Site 61'de Gerçekleşti

Site ziyaretlerinin geçen haftaki adresi Altunizade Mahallesi'nde bulunan Site 61 oldu.

20 Aralık 2018 Perşembe 18:34
Site Ziyaretleri Geçen Hafta Altunizade Site 61'de Gerçekleşti

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, site sakinlerini öncelikle Valide Sultan Gemisi'ne davet ederek başladığı konuşmasında; "Üsküdarımıza onlarca eser kazandırdık. Bunlardan bir tanesi de Valide Sultan Gemisi, sizleri gemimize davet ediyoruz. Tamamen ücretsiz aynı zamanda belediyemize ait araçlarla evinizden alınıp, evinize tekrar bırakılıyorsunuz” diye konuştu.

Başkan Türkmen, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninden ve açılışı gerçekleşen Nakkaştepe Millet Bahçesi, Nevmekân Sahil, Engelsiz Yaşam Merkezi, Bilim Üsküdar gibi önemli projelerden de bahsetti.

Başkan Türkmen, "Bizleri o güzel günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Güzel ve çok önemli bir tören ile İstanbul'da hatta Türkiye'de örneği bulunmayan projelerimizin açılışını yaptık. Nakkaştepe Millet Bahçesini herkesin gidip görmesi gerekiyor. Ailece vakit geçirebileceğiniz devasa, muhteşem bir manzara ile sizleri bekliyor. Nevmekân Sahil'i ise adeta gençlerimize tahsis ettik. Millet Kıraathanemiz aynı zamanda 24 saat açık bir kütüphane. İkramlarımız bulunuyor" diye konuştu.

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Bilim Üsküdar'dan da bahseden Başkan Türkmen'in katıldığı çay eşliğinde ve sohbet havasında geçen buluşmada Türkmen, konuşmasının ardından site sakinlerinin sorularını tek tek cevapladı.

Son Güncelleme: 20.12.2018 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72