Şit köy dernek başkanı seçilerek hedefini büyüttü

Ataşehir Belediyesi Koruma Müdürü Aşkın Şit, KARDER başkan yardımcılığından...

Şit köy dernek başkanı seçilerek hedefini büyüttü

Ataşehir Belediyesi Koruma Müdürü Aşkın Şit, KARDER başkan yardımcılığından...

12 Kasım 2013 Salı 16:12
Şit köy dernek başkanı seçilerek hedefini büyüttü

Aşkın Şit köy dernek başkanı seçilerek hedefini büyüttü

 Ataşehir Belediyesi Koruma Müdürü Aşkın Şit, KARDER başkan yardımcılığından sonra Ardahan İli Merkez Otbiçer Köy Derneği’nin olağanüstü genel kuruluyla başkanlığına seçildi. Derneğin kurucu başkan ve yöneticilerinin tam destek verdiği Şit ve genç yönetimi, klasik dernekçiliğin dışına çıkarak hemşerilerine kol kanat gereceklerini söyledi.

Aşkın Şit’in dernekçilikte yükselişi

Ataşehir Belediyesi Koruma Müdürü Aşkın Şit, dernekçilikteki çalışmalarına bir yeni halka daha ekledi. Kars- Ardahan- Iğdır Derneği (KARDER)’de Başkan Yardımcısı olan Aşkın Şit, kendi köy derneğinin de başkanlığına seçildi. Ardahan İli Merkez Otbiçer Köy Derneği’nin olağanüstü genel kuruluyla başkanlığına seçilen Şit, dernekçilikte yeni bir dönem daha açtı. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenler Evi’nde düzenlenen genel kurula derneğin kurucu başkanları ve kurucu yönetimine katılarak Aşkın Şit ve yeni yönetimine tam destek verdi.

""

 

Aşkın Şit: “Hemşerilerimizin derdine derman olacağız”

Genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Şit, teşekkür ve selamlama konuşmasıyla hedeflerini anlattı. Derneğin kurucu başkan ve üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlaşan Başkan Şit, yeni ve genç bir ekiple yola çıktıklarının altını çizdi. Büyükerin tecrübelerine her zaman ihtiyaçlarının olacağını söyleyen Şit, “El ele gönül gönüle vererek hemşerilerimizin derdine derman olacağız” dedi.

""

“Derneğimize mülk kazandıracağız”

Başkan Aşkın Şit, en önemli hedeflerden birisinin köy derneklerine bir mülk kazandırmak olduğunu söyleyerek, “Dernek binasının hangi ilçede olacağı önemli değil, bu Ataşehir’de olur Beykoz’da olur. Önemli olan derneğimize uzun yıllar hizmet edecek bir mülke kavuşmamız” dedi. Hemşerilerinin acılarına ve sevinçlerine her zaman ortak olacaklarını söyleyen Şit, “Biz iyi günde de kötü günde de hep beraber olacağız. Ek amacımız olacak o da hemşerilerimize ve köyümüze her zaman sahip çıkmak. Gelenek ve göreneklerimizin unutulmaması, okuyan gençlerimize destek olmamız gerekir. Buda birlikte olur. Kimseyi ayrıştırmadan dışlamadan herkesi kucaklayarak çalışacağız” dedi.

""

Kurucular genç yönetimi kutladı

Başkan Aşkın Şit’in konuşmasından sonra derneği kurun ve bugünlere getiren kurucu başkan ve üyeleri söz aldı. Bu isimler, başta bu görevi isteyen başta Aşkın Şit ve genç ekibini kutlayarak, “Bu cesaretinizden dolayı hepinizi kutluyoruz. Derneğimiz bu genç ekiple daha çok çalışacak ve hemşeri ve köyümüze destek olacaktır” dediler. 

Yönetim Kurulu Asil:

Başkan: Aşkın Şit, Sayman: Özcan Şit, Genel Sekreter: Serhat Tekin

Üyeler: Serhat Öztürk, Çetin Kaya

Yedek Yönetim: Aydın Talay, Suat Şirin, Ayhan Şair, Özay Kaya, Kubilay Öztürk

 

Denetleme (Asil) : Mustafa Şit, Zeki Tekin, Turgay Kaya

Denetleme (Yedek) : Hikmet Öztürk, Akın Kaya, Gürsel Talay

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72