Silence İstanbul, basına kapılarını açtı

İstanbul Anadolu yakasının en büyük kongre oteli Silence İstanbul Hotel ve...

Silence İstanbul, basına kapılarını açtı

İstanbul Anadolu yakasının en büyük kongre oteli Silence İstanbul Hotel ve...

29 Mayıs 2014 Perşembe 13:14
Silence İstanbul, basına kapılarını açtı

Anadolu Yakası’nın en büyük oteli Silence İstanbul, basına kapılarını açtı



İstanbul Anadolu yakasının en büyük kongre oteli Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, “Silence Silver” ile iki otel ve 620 oda oldu. İstanbul’un Asya yakasında, yeni kurulan finans merkezinin yanında 33 salonları ile gün içinde 6.500 kişilik kongrelere hizmet verebilen Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, “Silence Gold”un yanına “Silence Silver”ın eklenmesiyle ile İstanbul’un “ikiz 5 yıldızlı”, “ikinci büyük oteli” ile birlikte 620 odaya çıktı. Silence İstanbul Genel Müdürü Ali Can Aksu, basına verilen kahvaltılı toplantıda bir sunum gerçekleştirerek otel hakkında detaylı bilgi verdi.
 



Silence Hotel İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi  “Silence Silver” ile büyüdü



Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Silence İstanbul ve Kongre Merkezi’nin oteli Silence Gold’da bulunan 340 odaya,  Silence Silver’ın 280 adet konforlu, geniş odasının eklenmesiyle 620 oda olan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, müşterilerini ağırlamaya başladı. Açıldığı günden bu yana misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, misafirlerini yepyeni bir konaklama anlayışıyla buluşturuyor. Silence İstanbul Genel Müdürü Ali Can Aksu, basın mensuplarına verilen kahvaltılı toplantıda bir sunum gerçekleştirdi.

""

Ulaşımının tam merkezinde


Otelcilikteki “İkiz Otel” modasına uyan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi, “Silence Gold” ve “Silence Silver” ile daha güçlü ve büyük olarak hizmete başladı.
Silence İstanbul Hotel, şehrin denizyolu, karayolu merkezleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla ulaşım açısından önemli bir konuma sahip bulunuyor.  

Yüzde 100 misafir memnuniyeti


Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan  ‘Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’, Marmara Denizi ve Prens Adaları’na karşı görkemli panoramik manzarası ile göze de hitap ediyor. ‘Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi’ yüzde 100 misafir memnuniyetini hedefleyerek konuklarına eşsiz hizmet veriyor.

""

Profesyonel kadro ve konfor

“İstanbul Ataşehir’in merkezinde iki adet beş yıldızlı; Silence Gold ve Silence Silver ile bölgeye farklı bir anlayış, dinamizm getiren otel profesyonel kadrosu ile misafirlerine Türk misafirperverliğini tüm özelliklerini sunuyor.
Şıklık ve konforun bir arada yaşandığı Silence Gold ve Silence Silver yanında yer alan Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, alışverişi, eğlenceyi ve iş hayatını otel konforu ile buluşturuyor. Silver ile Gold otelleri arasında yer alan geçiş kapıları ise konukların kapalı ve açık havuzlara, kongre, balo salonlarına kolay ulaşımı sağlıyor.

 

Gün ışığı alan toplantı salonları

Silence Gold, gün ışığı alan 7 metre tavan yüksekliğinde ve 1600 m2 genişliğinde 3’e bölünebilen ana salonu bulunan, toplamda 33 salondan oluşan bir Kongre Merkezi olarak hizmet veriyor.
Toplam 5 bin dansçının yer aldığı Uluslararası Dünya Dans Yarışması başta olmak üzere büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi farklı hizmet anlayışıyla toplantıların, eğitim ve seminerlerin, gala gecelerinin, düğünlerin cazibe merkezi oldu.

""

Lezzetin zirvesinin sunulduğu mutfak

En ileri teknoloji ile donatılan ses ve görüntü ekipmanlarına sahip bulunan Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi bu dev etkinliklerde mutfağının özel lezzetleriyle konuklarının damak tadına hitap ediyor.
En ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanan zengin sabah kahvaltıları, Türk ve dünya mutfağının özel tatlarının birleşimiyle her damak zevkine hitap eden Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi öğle, akşam yemeklerine, eğlenceli çay saatlerine ev sahipliği yapıyor. Otelin geç saatlere kadar hizmet veren restoranları, barları misafir memnuniyeti için özenle hizmet veriyor.

SPA merkezi

Kısa veya uzun soluklu bir tatil veya katılmak zorunda olduğunuz önemli bir iş toplantısı için Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi en uygun hizmeti veriyor.
Otelin Silence SPA Merkezi yenilenme ve tazelenme  için tüm imkânlara sahip bulunuyor. Yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu çevresi 2500 kişilik havuz başı partilerine ev sahipliği yapabiliyor. SPA Merkezi’nde 7 masaj ve bir bakım odası ve iki adet hamam yer alıyor. Saunalar, buhar odaları, şok duş, kar çeşmesi  ile fitness merkezi konuklara kendilerini genç hissettiriyor.

Kalite belgeli otel

Turizmde üstün kaliteyi hedefleyen Silence İstanbul Hotel ve Kongre Merkezi 9001 Kalite Yönetimi, 14001 Çevre Yönetimi, 18001 ISG ve 22000 Gıda güvenliği belgeleri ile hizmet kalitesini tescilledi.

 

Son Güncelleme: 29.05.2014 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3