ŞİLE’DEN AFRİN’E DESTEK!

Şile'de Cuma Namazı'nda toplanan vatandaşlar Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın başarısı ve askerlerimiz için dualar etti.

ŞİLE’DEN AFRİN’E DESTEK!

Şile'de Cuma Namazı'nda toplanan vatandaşlar Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın başarısı ve askerlerimiz için dualar etti.

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:55
ŞİLE’DEN AFRİN’E DESTEK!

Şile'de Cuma Namazı'nda toplanan vatandaşlar Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın başarısı ve askerlerimiz için dualar etti. Hüseyin Keçici Camisi önünde toplanarak Üsküdar Caddesi üzerinde Mehter Marşları eşliğinde ellerde Türk Bayraklarıyla yürüyen binlerce kişi Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Yürüyüş sırasında çok sayıda vatandaş Kızılay'a ait araç önünde sıraya girerek kan bağışında bulundu.

Destek yürüyüşüne, Şile Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı Kd. Albay Ali Beşir, Belediye Başkanı CanTabakoğlu yanı sıra İlçede görev yapan tüm kamu kurum amirleri,siyasi parti ilçe başkanları,siyasi parti temsilcileri,Belediye Meclis Üyeleri,Muhtarlar,STK lar ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu,""Zeytin Dalı" Operasyonu nedeniyle dünyaya verdiğimiz mesajı ve tüm insanlık adına duruşumuzu,ordumuzu desteklemek ve Türk Milleti olduğumuzu bu kez Şile'den ilan etmek için bir araya geldik Allah Ordumuzu daim muzaffer eylesin" dedi.

Şile Garnizon Komutanı Hava Kd. Albay Ali Beşir de "Bu Milletin evlatları bir ölür, bin dirilir. Kışlada askerimiz neyse dışarıda gururla görüyorum bu yüzleri milletin her bir ferdi asker.İşte Şile bugün bunu gösterdi" diye konuştu.

Şile Kaymakamı Salih Yüce de "Türk Milleti olarak hepimiz Mehmet’iz ve hepimiz cepheye koşarız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3