Şile Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakoluna Kavuştu

72 km’lik uzun bir sahil bandına sahip ve konum olarak stratejik bir noktada bulunan ilçemizin Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakolu göreve başladı.

Şile Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakoluna Kavuştu

72 km’lik uzun bir sahil bandına sahip ve konum olarak stratejik bir noktada bulunan ilçemizin Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakolu göreve başladı.

05 Ocak 2021 Salı 13:52
Şile Sahil Güvenlik Komutanlığı Karakoluna Kavuştu

72 km’lik uzun bir sahil bandina sahip ve konum olarak stratejik bir noktada bulunan ilçemizin Sahil Güvenlik Komutanligi Karakolu göreve basladi.

Belediye Baskanligimizin liman bölgesi marina alaninda Sahil Güvenlik Komutanligi’na tahsis ettigi binada hizmet verecek olan karakol 7 gün 24 saat denizimizi koruyarak her türlü arama kurtarma faaliyeti gerçeklestirecek donanima sahip.

Ilçemiz Sahil Güvenlik Komutanligi Karakoluna tahsis edilen SGK 910 isimli bot ile denize açilip incelemelerde bulunan Sile Kaymakami Mehmet Nebi Kaya, Belediye Baskanimiz Ilhan Ocakli, Garnizon Komutani Hv. Sv. Albay Hazel Yilmaz, Sahil Güvenlik Marmara ve Bogazlar Bölge Komutani Albay Tayfun Pasaoglu ile birlikte kamu kurum amirleri de incelemelerde hazir bulundu.

Ilçe Kaymakami Mehmet Nebi Kaya’nin tesekkür ve memnuniyetini dile getirdigi konusmasinin ardindan Belediye Baskanimiz Ilhan Ocakli, “Bugün ilçemizde mutlu günlerden birini daha yasiyoruz. Karadeniz’e açilan kapi olan ve 72 km’lik uzunlukta sahil bandina sahip Sile’de Sahil Güvenlik Komutanligimizin yapacagi görevlerle farkli bir huzurun içerisindeyiz. Komutanlarimizinda ifade ettikleri gibi Sile karadan, havadan, denizden her noktada güven içerisinde ve denizcilik kültürü olan bir ilçe. Ilçemiz artik daha huzurlu ve güvenli. Ayrica özellikle yaz aylarinda Ilçemiz genelinde sahillerde uzun yillardir alinan tedbirlerle birlikte bu yil Sahil Güvenlik personelimizin destegiyle sahillerimizin güvenilirliginin daha da önem tasiyacagina inancim tamdir.” diyerek ilçemizde kurulan Sahil güvenlik Komutanligi Karakolunun önemine degindi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72