SGK Ümraniye'den iş sağlığı ve güvenliği...

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında...

SGK Ümraniye'den iş sağlığı ve güvenliği...

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında...

22 Eylül 2014 Pazartesi 11:13
SGK Ümraniye'den iş sağlığı ve güvenliği...

SGK Ümraniye’den iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü eğitim biriminde görev yapan Emre Günay  tarafından tatbiki eğitim verildi.

Ekiplerde görev alan personellere acil durum planlarının hazırlanması, önleme, koruma, tahliye, yangınla mücadele, ilk yardım ve benzeri konularda yapılması gereken çalışmalar ile bu durumların güvenli olarak yönetilmesi ve bu konularda görevlendirilecek çalışanların belirlenmesi, yaşanabilecek yaralanma, can kaybı ve maddi zararı en aza indirmek, işyerinin acil durumlara karşı müdahale imkân ve kabiliyetlerini arttırmak ve olası acil durumlarda çalışanların tahliyesi ile güvenli bir yere gidebilmelerini sağlamak amacıyla üç gün süre ile toplam  20 saat teori ile teori konularında tatbikat eğitimi verildi.

Emre Günay: “Bilinçsizlik kaos ve riski arttıran en önemli etkendir”

Eğitim görevlisi Emre Günay; “Maalesef toplumumuzda yangın anında yapılması gerekenlerden çok yapılmaması gerekenler yapıldığından yangına ilk müdahaleden yangın yerinin tahliyesine kadar geçen süreçte yapılan hatalar yangının daha büyümesine veya ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanmaktadır. Bu nedenle toplumun bilinçlendirilmesi ortaya çıkabilecek bu tür sorunların önlenmesinde etken olacaktır. Çok basit bilgiler kimi zaman hayat kurtaracaktır”  dedi. 

Coşkun Bilgin’den Emre Günay’a teşekkür

Eğitim programının sonunda Ümraniye SGM Müdürü Coşkun Bilgin; toplumun her kesiminin yangın anında yapması gereken doğru davranışları bilmesi açısından, insanların toplu olarak bulunduğu kamu kurumlarındaki personele verilen bu tür eğitimlerin, yaşanabilecek bu tür risklere karşı insanların bilinçlendirilmesine, İtfaiye Müdürlüğü olarak kayıtsız kalmayıp, davetlerine icabet ettikleri için teşekkür ederek Emre Günay’a bir teşekkür mektubu verdi.

""

Son Güncelleme: 22.09.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3