Şehit ve gazi yakınları iftarda ağırlandı

Maltepe Kaymakamlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında şehit ve gazi yakınları ile iftar sofrasında buluştu.

Şehit ve gazi yakınları iftarda ağırlandı

Maltepe Kaymakamlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında şehit ve gazi yakınları ile iftar sofrasında buluştu.

27 Mayıs 2018 Pazar 12:52
Şehit ve gazi yakınları iftarda ağırlandı

Düzenlenen iftar programına, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay, 23.Motorlu Piyade Alay Komutanı Albay Ahmet Yalçın İskender, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ekber Asker ve Ömer Ekşioğlu, CHP İlçe Başkanı Engin Özkan, MHP İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, daire müdürleri, mahalle muhtarları, STK'lar ve 320’ye yakın şehit ve gazi ailesi katıldı.

İftar öncesi Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilerin masalarına konuk olarak hepsiyle tek tek sohbet etti.

Maltepe Cevahir Otel Asia’da düzenlenen iftar programı Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra vatani görevi sırasında şehit düşenler için dualar edilip oruçlar açıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen iftar programı için teşekkür ederek böyle bir programda bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit yakınları ve gaziler ile ailelerine hayırlı Ramazanlar dileyen Kaymakam Meftun Dallı, "Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli aileleri, hepiniz iftarımıza hoş geldiniz. Sizler ile ikinci kez Ramazan iftarında bir araya geldik. Bundan dolayı çok büyük mutluluk ve onur duyduk. Aziz şehitlerimizin hepsi bu vatan, için millet için canlarını verdiler. Gazilerimiz de bu iradeyi koydular, onlarda canlarını vermeyi göze alarak bu ülke, vatan için savaştılar. Aziz şehitlerimize Cenabı Hak’tan gani gani rahmet diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Siz ailelerine Allah başka acı göstermesin diliyorum. Çocuklarınızla birlikte hayırlı, sağlıklı, huzur içerisinde bir ömür diliyorum. Şunu samimiyetimle ve gönlümün derinliklerinden gelerek söylemek istiyorum. Millet olarak hepimiz sizlere minnettarız ve devletimiz bütün imkânlarıyla, bütün gücüyle yanınızdadır ve yanınızda olmaya devam edecektir. Bu akşam size ev sahipliği yapan Cevahir Otel’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum verdiği destekten, sağladığı kolaylıktan dolayı. Sizlere katıldığınız için çok teşekkür ediyorum şeref verdiniz” dedi.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72