Şehit ve Gazi Aileleri yemekte buluştu

Kadıköy'de şehit yakınları, gaziler ve aileleri yemekte bir araya geldi.

Şehit ve Gazi Aileleri yemekte buluştu

Kadıköy'de şehit yakınları, gaziler ve aileleri yemekte bir araya geldi.

08 Mart 2018 Perşembe 11:20
Şehit ve Gazi Aileleri yemekte buluştu

Çiftehavuzlar'daki Büyük Kulüp'te düzenlenen yemek, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Büyük Kulüp Derneği Başkanı Gündüz Kaptanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıya ulaşmasını umut ettiğini belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Dernek olarak şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarına ellerinden geldiğince yardım etme arzusunda olduklarını belirten Kaptanoğlu, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde 50 bin lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladık. Şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarına burs vermek amacındayız. En az 50 kişiye burs vereceğiz" dedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Mehmet Şefik Şefkatlioğlu'nun bir bacağını kaybederek gazi olan eşi Vahide Şefkatlioğlu ise şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldikleri için çok farklı duygular yaşadıklarını söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı için kardeşinin de Afrin'e gideceğini dile getiren Şefkatlioğlu, "Biz birlik oldukça bu vatan bölünmez. Askerlerimizin destekçisiyiz. Ne zaman isterlerse biz de gitmeye hazırız. Şehit ve gazi aileleriyle kardeş olduk. Düşenin halinden düşen anlar. Buradaki ailelerle akrabadan daha yakınız. Bu dünyada da ahirette de kardeşiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72