ŞEHİT RECEP BÜYÜK PARKI AÇILDI

ŞEHİT RECEP BÜYÜK PARKI AÇILDI

03 Ağustos 2018 Cuma 14:09
ŞEHİT RECEP BÜYÜK PARKI AÇILDI

Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi'nde 15 Temmuz Şehitlerinden Recep Büyük'ün adının verildiği park törenle açıldı. Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk'ün Kur'an tilavetiyle başlayan etkinlik Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Ocak'ın konuşmasıyla devam etti. Şehit Recep Büyük'ün kardeşi Harun Büyük de konuşmasında 15 Temmuz'un unutulmaması ve FİTÖ ile mücadelenin kesintisiz devam etmesi gerektiğini belirterek "Bu parka abimin adının verilmesinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan'dan sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu güzel parka 15 Temmuz kahramanlarımızdan Recep Büyük'ün adını verdik, şehidimizin anısını güzel yaşatalım, burası sizindir, sahip çıkın, boş bırakmayın" dedi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in konuşmasından sonra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma da mahalle sakinlerini selamladı. Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın duasını takiben şehidimizin ailesi ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa gelenlere çay simit ve peynir ikramı da yapılan programda Başkan Hilmi Türkmen'i karşılarında bulan vatandaşlar fikir alışverişi ve sohbet etme imkanı da buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3