Şehit erin ailesine "Babalar Günü" ziyareti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3 Ekim 2008 günü, Hakkari'nin Şemdinli...

Şehit erin ailesine "Babalar Günü" ziyareti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3 Ekim 2008 günü, Hakkari'nin Şemdinli...

17 Haziran 2014 Salı 11:02
Şehit erin ailesine "Babalar Günü" ziyareti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3 Ekim 2008 günü, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit düşen Çağlar Mengü'nün, Maltepe Zümrütevler’de ikamet eden ailesini Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

 

“MİLLETİN HUZUR, BARIŞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Şehit er Çağlar Mengü’nün babası Azimet Mengü’nün evinde, aile fertlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Kılıç, “Bütün şehitlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Ülkemizi, vatanımızı birbirine bağlayan şehitlerimiz var. Sorunlarımızı da el birliğiyle aşarız inşallah. Her ülkenin başında sıkıntılar var. Bunu da dayanışma ile çözeceğimize inanıyorum. Nasıl gençlerimiz ülkemizin bölünmez bütünlüğü için bedel ödedilerse, biz de milletin huzuru, barışı, hizmeti için görevlendirilmişiz. Bize düşen ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kimseyi hakir görmeden herkese hizmet götürmek, temel anlayışımız bu” diye konuştu.

 

BABA MENGÜ’DEN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

 

Azimet Mengü, Kılıç’ın nazik ziyaretinden ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, “Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum, inşallah kalıcı olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Önce insanlık dedim sayın Başkanım. Sizin bu sevginiz, iyi niyetiniz gerçekten kalıcı olur ve yolunuza devam edersiniz.  Devletimiz şehit ailelerine iş hakkı verince ben ve oğlum İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne işçi olarak girdik” dedi. Ziyaret sonrası aileye, Babalar Günü dolayısıyla kravat, puzzle, okuma kitabı ve cüzdan hediye edildi.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harun büyük 2020-02-23 01:54:19

Mahallemiz Fikirtepenin ilk muhtarı Azmi Mengünün oğlu olan Azimet mengüye baş Sağlığı diliyorum.ALLAHTAN DA Şehit evladımız a bizi komşu yapmasını niyaz ediyoruz.

banner3