Sarıgül'den Kerimoğlu'na Anlamlı Ziyaret

Mustafa Sarıgül, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu makamında...

Sarıgül'den Kerimoğlu'na Anlamlı Ziyaret

Mustafa Sarıgül, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu makamında...

20 Nisan 2014 Pazar 14:28
Sarıgül'den Kerimoğlu'na Anlamlı Ziyaret

Sarıgül’den Anlamlı Ziyaret: “Başarı için insani değerleri unutmamak lazım” 

Mustafa Sarıgül, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ederek, İzlenimlerini paylaştı: “Başarılı bir belediye başkanı olmak için insani değerleri unutmamak lazım.”

 

Geçtiğimiz seçimlerde CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve eski Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel ile beraber  Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek, tavsiyelerde bulundu. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Mustafa Sarıgül ve Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu belediye binasındakilerle tek tek tokalaştı.

Sarıgül “Başkanlıkta insanın gönlünü yapmak önemlidir.”

”Asfalt, yol, park, spor tesisi, kültür merkezi yapmak da önemli ama insanın gönlünü yapmak çok daha önemli. Bu anlamda çalışmalarınızı sürdürün.” diyen Sarıgül, 15 yıllık belediye başkanlığı tecrübesini Kerimoğlu’na sundu. Bakırköy’de %69.5 giibi tarihi bir oyla seçimi kazanan Bakırköy Belediye Başkanı  Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nu kutlayarak sözlerine devam eden Mustafa Sarıgül şunları söyledi: “Öncelikle Bakırköy Belediye Başkanlığı seçimini tarihi bir oyla kazanan Bülent Kerimoğlu’nu kutlarım. Her 10 Bakırköylü’nün 7’sinin oyunu alarak bu makama seçildi. Tabi ki seçimi kazandıktan sonra asıl sorumluluğu başlıyor. Benim uzun yıllar belediye başkanlığından edindiğim tecrübeye göre, güne erken başlamak da fayda var. Belediye Başkanı olarak her şeyden önce ilçenize, birçok bina tesis, yol yapabilirsiniz, ama yurttaşlarımızın gönlünü yapamazsanız hiçbirinin önemi kalmaz. İnsanın gönlünü yapmak çok önemli. Bir de ilk 6 ay çok önemli. İlk 6 ay da yurttaşlarımıza verebileceğiniz mesajı veriyorsunuz sonrasında ne yapsanız zor.”

Kerimoğlu: “Sayın Sarıgül’ün deneyimlerinden yararlanacağım.”

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada, “Mustafa Sarıgül Başkanı’mın deneyimlerinden her zaman yararlanacağız. Kendisi uzun yıllar Şişli’de çok önemli hizmetlerde bulundu. Tabii ki karşılaştığımız problemlerde ilk danışacağımız kişilerden birisi  kendisi olacak. Bakırköy’de yurttaşlarımızın tamamını kucaklayacak önemli sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçireceğiz. Sayın Sarıgül’ün nezdinde tüm yurttaşlarıma bunun sözünü veriyorum.”

Son Güncelleme: 20.04.2014 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72