Sandık Kurulu Üyeleriyle Buluşma

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapan...

Sandık Kurulu Üyeleriyle Buluşma

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapan...

08 Nisan 2014 Salı 12:26
Sandık Kurulu Üyeleriyle Buluşma

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapan sandık kurulu üyeleriyle biraraya geldi. Programa yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinde görevli sandık kurulu üyeleriyle biraraya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, emeklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Zorlu bir seçim dönemini başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Teşkilat olarak seçimlerde büyük çaba sarf ettik. Bizim son sıradaki meclis üyesi adayımızın şansı diğer partilerin ilk sıradaki adaylarından daha fazlaydı. Bunun bilincindeydik. Hakkımızda iftiralar atanların soluğunu milletimiz 30 Mart akşamında kesti” ifadelerini kullandı.

Kaçak Yapı Yapılmadı

Sultanbeyli tarihinde ilk defa seçim döneminde kaçak yapıya göz açtırılmadığını kaydeden Başkan Keskin, “İlçemizde bu dönemde ilk defa kaçak yapı yapılmadı. Milletimiz bize bu konuda çok büyük destek verdi” dedi. Çalışmalara kaldıkları yerden hızlı bir şekilde devam edeceklerini vurgulayan Başkan Keskin, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programa katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “30 Mart seçimlerinden hiç tereddüt etmedik. Çalışmaya ilk başladığımızda kendimize 37 meclis üyesinin tamamını almayı hedef olarak koyduk. Bugün gelinen noktada 36 meclis üyemizi ilçe meclisine soktuk. Bugüne kolay gelinmedi. Seçim süreci zor bir süreçti. İftiralara maruz kaldık. Ama milletimiz bunlara itibar etmedi ve desteğini bizden esirgemedi” dedi.

Sandık kurulu üyeleriyle yapılan programa katılan Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Sultanbeyli teşkilatında görev yapan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. İlçemizin 37 meclis üyesi adayının 36’sını meclise gönderdiniz. Seçimlerde herkes uykusundan, rahatından oldu. Ama şuna emin olun ki daha kimse Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadar çalışmadı. O günde iki, üç miting yaptı” dedi. 

Türkiye’nin kirli bir senaryoyla karşı karşıya olduğu bir dönemde seçimlere girildiğini ifade eden Ataş, “Her türlü iftiraların, her türlü montajın yapıldığı bir ortamda partimiz yine birinci çıktı. Her seçimde başımız dik olarak milletimizin karşısına çıktık. Karalama kampanyalarıyla seçimi yürütmeye çalıştılar ama sonuç alamadılar.
Millet 30 Mart akşamı onlara cevaplarını verdi. Oylarımızı artırarak seçimlerden başarılı çıktık. Kirli hesapların karanlık hesapların dönemleri geride kaldı. Milletimiz bir kez daha demokrasiye karşı oynanan hileleri bozdu ve bundan sonrada bozacaktır” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 08.04.2014 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72