Sancaktepe Polis Merkezi hizmete açıldı

Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Polis Merkezi hizmete açıldı

Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

20 Şubat 2018 Salı 13:18
Sancaktepe Polis Merkezi hizmete açıldı

16 Şubat Cuma günü gerçekleşen açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamımız Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, El Bab şehidimiz Selim Topal’ın ailesi,Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Müftüsü Muammer Turan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt; “Sancaktepe gerçekten parmakla gösterilecek ilçelerden bir tanesidir. İlçemizin güvenliği ve huzuru için Emniyet Teşkilatımız 24 saat görevinin başındadır. Bu modern polis merkezi amirliğinin İlçemize kazandırılması emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Bugün burada, güzel bir olayı gerçekleştirmek; Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ‘Polis Merkezi Amirliği’ hizmet binasının açılışını gerçekleştirmek için bir arada olduklarını belirten Sancaktepe Kaymakamımız Adnan Çakıroğlu ise, “Ben bu hizmet binamızın başta ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yenidoğan ve Sarıgazi bölgelerinde de Polis Merkezlerinin açılacağını belirten Kaymakam Çakıroğlu, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği en önde gelen önceliğimizdir. Bunu sağlamak için 395 polis, 14 mahalle bekçisi 24 saat görevlerinin başındadır. Yakın bir tarihte 55 mahalle bekçisi de göreve başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin bitimiyle birlikte Sancaktepe Belediyesi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak amacıyla Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne toplam 20 araç tahsis etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3