Salon Tepeören hizmete açıldı

Tuzla Belediyesi tarafından sosyal ve sportif etkinliklerin düzenlenmesine ...

Salon Tepeören hizmete açıldı

Tuzla Belediyesi tarafından sosyal ve sportif etkinliklerin düzenlenmesine ...

04 Mart 2014 Salı 16:11
Salon Tepeören hizmete açıldı

Tuzla Belediyesi tarafından sosyal ve sportif etkinliklerin düzenlenmesine uygun şekilde yapılan Salon Tepeören’in resmi açılışı gerçekleştirildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölge sakinlerini kahvaltıda ağırlayarak Salon Tepeören’de ilk etkinliği düzenledi. Tuzla’da planlama ile başlayan sürecin geleceği şekillendiren yatırımlar ile devam ettiğini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’nın geleceğine dair en önemli çalışmalardan biri olan planları yaptık. Bu planlar ile geleceği teminat altına aldık. Tepeören, Akfırat, Orhanlı, Orta Mahalle, Anadolu Mahallesi, Fatih Mahallesi’nin, kent üstünde kalan kısımlarını bir bütün içinde planladık. Eğitim Kenti Tuzla'nın eğitim merkezi, yerleşim merkezi olarak Tuzla'nın en prestijli, İstanbul'un belki de eğitim alanındaki en ciddi yapılanmasının olacağı bölge olarak burayı düşünüyoruz.” dedi.

Köy havasından çıkacak
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tepeören ve çevresinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin en ciddi sorununun çözüme kavuşacağını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tepeören ve Akfırat’ın en önemli sorunlarından bir tanesi altyapıydı. İSKİ, altyapı çalışmalarıyla ilgili ihalesini yaptı. 8,5 km. uzunluğundaki tünel ve altyapı çalışması tamamlandığında bu bölgenin altyapı problemini çözmüş olacağız. Orhanlı, Tepeören ve çevresinin daha gelişmiş, daha müreffeh, köy havasından çıkmış bir yerleşim merkezi olması için gayret sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.  

Salon Tepeören’in özellikleri
Salon Tepeören, 3 dönümlük arazide, 1 dönüm kapalı salonu, 800 m2 zemin kaplamalı basketbol sahası, 136 m2 masa tenisi salonu, giyinme odaları ile çok amaçlı kullanıma uygun yeni bir yaşam merkezi oldu.  Salon Tepeören, özel etkinliklere ev sahipliği (Düğün, nişan, asker uğurlama, toplantı vb.) yapacak şekilde düzenlendi.

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72