Sahurda da Beraberiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar programlarının yanı sıra sahurda..

Sahurda da Beraberiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar programlarının yanı sıra sahurda..

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:49
Sahurda da Beraberiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar programlarının yanı sıra sahurda da Tuzla’nın çeşitli kesimleri ile bir araya geliyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, halkla buluşmalarını Ramazan ayında iftar ve sahur programları şeklinde sürdürüyor. Şifa, Aydıntepe, Yayla, Mimarsinan, Postane, Cami ve Evliyaçelebi mahallelerinde düzenlenen sokak iftarlarında yaklaşık 15 bin kişiyle bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sivil toplum örgütleri ve derneklerin iftar davetlerine de katılıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar saatlerinde yaşanan yoğunluğuna sahur programlarını da ekledi. Başkan Yazıcı, önce hemşehri derneklerinin başkanlarıyla, ardından ilçede görev yapan imamlarla sahur programında bir araya geldi. Ramazan aynı ilçe halkıyla birlikte dolu yaşadıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkaran bu mübarek ayda, zaman kavramı gözetmeksizin halkımızla bir araya gelmeye gayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 24.07.2013 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3