Saat 09.05'te Türkiye'de Hayat Durdu

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında, ölüm saati olan 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu.

Saat 09.05'te Türkiye'de Hayat Durdu

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında, ölüm saati olan 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu.

10 Kasım 2021 Çarşamba 11:07
Saat 09.05'te Türkiye'de Hayat Durdu

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ, KAĞITHANE-DOLMABAHÇE TÜNELİ'NDE 09.05

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Kağıthane- Dolmabahçe Tüneli'nde sürücüler 09.05'te kontak kapatıp, araçlarından indi, saygı duruşunda bulundu. Bu anlar havadan ve yerden görüntülendi.

MALTEPE D-100'DE 09.05

Maltepe D-100 Karayolu oldu. Sürücüler 09.05'te kontak kapatıp, araçlarından indi, saygı duruşunda bulundu.

ANADOLU ADALET SARAYI'NDA 09.05

Anadolu Adalet Sarayı'nda ise adliye personelleri ve avukatlar, saygı duruşunda bulundu. İstanbul Barosu adına Atatürk büstüne çiçek bırakılırken İstiklal Marşı da okundu.

TAKSİM'DE CUMHURİYET ANITI'NDA ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83'üncü yıldönümünde Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle anıldı. Törende İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1'inci Ordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, siyasi parti temsilcileri hazır bulundu. Anıta çelenk bırakılmasının ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu ve bayraklar yarıya indirildi. Saatler 09.05 gösterdiğinde sirenler çaldı ve Taksim'de hayat durdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72