Renklenen Cam Kumbaralar sergileniyor

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni kapsamında “Cam Kumbara Boyama Atölye...

Renklenen Cam Kumbaralar sergileniyor

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni kapsamında “Cam Kumbara Boyama Atölye...

17 Haziran 2014 Salı 10:29
Renklenen Cam Kumbaralar sergileniyor

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni kapsamında “Cam Kumbara Boyama Atölye Çalışması”nda boyanan cam kumbaralar Palladium AVM’de sergileniyor.

 

Ataşehir’deki ilkokul, ortaokul ve Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin hayal güçlerini ve el becerilerini kullanarak boyadıkları “Cam Kumbaralar” Ataşehir’in çeşitli mahallelerine yerleştirilmeden önce 22 Haziran 2014’e kadar Palladium AVM’de sergilenecek.

 

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Anadolu Cam işbirliğiyle organize edilen cam kumbara boyama çalışmasıyla camın geri dönüşümü konusunda farkındalık yaratılarak; hem kaynakların verimli kullanılması, hem çevrenin daha temiz tutulması hem de ekonomik kaybın önüne geçilmesi amaçlanıyor. 

 

Ataşehirlilerin yoğun ilgisini çeken serginin açılış kurdelesini Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Anadolu Cam Sanayi Kalite Çevre ve Teknik Standartlar Müdürü Haluk Şardağ ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er birlikte kestiler.

 

Boyanan cam kumbaralar, Palladium AVM’de 16-22 Haziran tarihlerinde sergilendikten sonra Ataşehir’in farklı mahallelerine yerleştirilecek. 

""

 

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3