Ramazan'ın Neşesi Belediye Meydanı'nda

Beykoz'da Ramazan'ın bereketi sokak iftarları ve Gönül Sofraları'yla...

Ramazan'ın Neşesi Belediye Meydanı'nda

Beykoz'da Ramazan'ın bereketi sokak iftarları ve Gönül Sofraları'yla...

29 Temmuz 2013 Pazartesi 22:40
 Ramazan'ın Neşesi Belediye Meydanı'nda
Beykoz’da Ramazan’ın bereketi sokak iftarları ve Gönül Sofraları’yla çoğalırken Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen etkinlikler de ilçe sakinlerini geleneksel gösterilerde bir araya getiriyor.
 
Beykoz Belediyesi’nin Ramazan’a özgü geleneksel gösterileri ilçe sakinlerinin ilgi odağı olmaya ve keyifli akşamlar sunmaya devam ediyor. Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde aileler çocuklarıyla birlikte vakit geçiriyor.
 
26-27 Temmuz tarihlerinde sergilenen gösterilerde yine Ramazan’ın neşesi olan çocuklar için konser ve eğlenceler yer aldı. Nasreddin Hoca, jonklör ve akrobat gösterileriyle eğlenen çocuklar anne ve babalarıyla keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi.
 
Ramazan akşamlarını neşelendiren program kapsamında konserler de yer aldı. Cihan Yıldız Halk Müziği’nin sevilen türküleriyle, Fatih Koca Türk Tasavvuf Müziği’ninseçkin eserleriyle ilçe sakinleriyle buluştu.   
Son Güncelleme: 29.07.2013 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3