Ramazan öncesi son denetimler

Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Gıda Müdürlüğü kontrolörleri,...

Ramazan öncesi son denetimler

Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Gıda Müdürlüğü kontrolörleri,...

26 Haziran 2014 Perşembe 16:06
Ramazan öncesi son denetimler

Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Gıda Müdürlüğü kontrolörleri, Ramazan ayına sayılı günler kala başta Ramazan pidelerinin üretildiği fırınlar olmak üzere şarküteri, marketler ve gıda satışı yapan işyerlerini denetledi. Denetimlere Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te katıldı.

Ramazan ayına sayılı günler kala belediyeler de çalışmalarına hız verdi. Beykoz Belediyesi zabıta ekipleri ile gıda kontrolörleri, ilçedeki başta fırınlar olmak üzere gıda satışı yapan firmaları denetleyerek, vatandaşların Ramazan ayını daha sağlıklı ve huzurlu geçirmeleri için uyarılarda bulundu.

Denetimlere bizzat katılarak Ramazan ayı öncesi özellikle gıda alışverişinin yoğunlaştığını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yıl boyunca yapılan denetimlerin Ramazan ayında da devam edeceğini ve vatandaşların huzurla, güvenle bir Ramazan ayını yaşamaları için çaba gösterdiklerini belirtti.

""

Firmaları denetleyen ekipler, fırınlarda tavan boyasından ekmek gramajına, hijyen koşullarından çalışanların temizliğine denetleme yaparak, eksik olan firmaları uyardı ve uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Vatandaşlar denetimden memnun

Ramazan ayının fırsatçılığa dönüşmemesi için yapılan denetimlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar da, “Maalesef birçok firma Ramazan ayını fırsat bilerek ya fiyat artışı yapıyor ya da sağlık, hijyen konusunda eksikliğe dikkat etmiyor. Zabıta ekipleri denetimlerini daha da artırmalı” diyerek düşüncelerini ifade ettiler. 

Son Güncelleme: 26.06.2014 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72