Ramazan öncesi Destek Kartlar dağıtıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in göreve başlar başlamaz ilk işi...

Ramazan öncesi Destek Kartlar dağıtıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in göreve başlar başlamaz ilk işi...

28 Haziran 2014 Cumartesi 12:15
Ramazan öncesi Destek Kartlar dağıtıldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in göreve başlar başlamaz ilk işi ilçedeki işsizlik sorununu çözmek oldu. Bu kapsamda Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM) projesini hayata geçirdi. Bir diğer uygulama ise;  ‘Destek Kart’ projesini hayata geçirerek ‘Kumanya Yardımı’ uygulamasına son vermek oldu.

Vatandaşlara kumanya yardımı almak yerine istediği yerden alışveriş yapma ve istediğini alma özgürlüğü tanıyan ‘Destek Kart’ projesi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Eroğlu arasında imzalanan protokolle hayata geçirilmişti.
 

Ramazan öncesi destek kart müjdesi

İmza töreninde konuşan Başkan Hilmi Türkmen, kumanya yardımı yaptıkları 4 bine yakın aileye, Ramazan başlamadan önce Destek Kartları’nı teslim edeceklerini duyurmuştu. Türkmen’in söz verdiği gibi Vakıfbank tarafından hazırlanarak Üsküdar Belediyesi’ne gönderilen 4 bin 65 Destek Kart sahiplerine teslim edildi.
 

Destek Kart, ev hanımlarına teslim ediliyor

Daha önceden belirlenen adreslere götürülen Destek Kartlar evin hanımına teslim ediliyor. Teslimat bilgisinin verilmesi üzerine kartlara, ailenin sosyal ve ekonomik durumuna göre belirlenen ücret hesabına yatırılarak “Hayırlı olsun” mesajıyla müjde veriliyor.

Başkan Türkmen; “Hep birlikte mutlu bir Ramazan geçireceğiz”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Mübarek Ramazan ayına girmeden önce bu kartların ailelere teslim edilmesi ve o ailelerin Ramazan erzağını istediği yerden alacak olması bizleri de çok mutlu etti. Kardeşlerimiz, Destek Kart ile alışveriş yapma imkânına kavuştu. ÜSİM sayesinde özellikle genç kardeşlerimiz iş sahibi olmaya başladı. Üsküdar’da bu sene Ramazan dolu dolu yaşanacak. Üsküdarlı hemşerilerimizle birlikte mutlu bir Ramazan geçireceğiz” dedi. 

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72