Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri hız...

Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri hız...

15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:38
Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

 Dev Gemide Ramazan Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Ümraniye Meydan’daki dev gemide yapılan etkinlikler, her yaştan Ümraniyelilerin büyük ilgisini çekiyor.
Birbirinden güzel Ramazan etkinliklerinin tek adresi olan Ümraniye Meydan’da bulunan dev gemide, her akşam düzenlenen etkinlikler kapsamında 14 Temmuz Pazar günü iftardan önce “İnteraktif Müzikli Oyun” ve “Ramazan Dede” Tiyatro oyunu çocuklar tarafında coşkulu bir katılım ve ilgiyle izlendi. İftardan sonra gerçekleştiren Hadi Dursun ve Suat Olgun’un Kur’an Tilaveti izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Daha sonra Gurup Meydan’ın birbirinden güzel İlahi Konseri ile devam eden program seyircilerden büyük alkış aldı. Ramazan Etkinlikleri’nin gerçekleştirildiği Ümraniye Meydan’da vatandaşlar etkinlik alanında kurulan filikalarda stantlarını kuran derneklere ve hazırlanan programlara büyük ilgi gösteriyor.
 
""
Son Güncelleme: 15.07.2013 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72