Ramazan etkinlik alanı ziyaretleri devam ediyor

Ramazan etkinlik alanı ziyaretleri devam ediyor

29 Mayıs 2018 Salı 20:15
Ramazan etkinlik alanı ziyaretleri devam ediyor

AKParti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demir Öz, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Müşerref Pervin Tuğba Durgut, Şeyma Döğücü ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Santral Ramazan etkinlik alanında bulunan Malatyalılar Dernek Standını ve Gençlik Platformunu ziyaret ederek hemşeriler ve gençlerle bir araya gelerek çay içip sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demir Öz ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Belediye Nikâh Sarayı’nda Malatyalılar için düzenlenen iftar programından sonra Ümraniye Santral Ramazan etkinlik alanında bulunan Malatyalılar Dernek Standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ardından tüm protokol aynı etkinlik alanında bulunan Gençlik Platformunu da ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve Başkan Hasan Can, gençlere siyasi tecrübelerini anlatarak, 24 Haziran seçimleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demir Öz ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Müşerref Pervin Tuğba Durgut, Şeyma Döğücü, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Ümraniye Malatyalılar Dernek Başkanı Mehmet Taş, muhtarlar, dernek yöneticileri, hemşeriler, STK temsilcileri ve Gençlik Platformu Üyeleri bulundu.

Ayrıca tüm protokol etkinlik alanında bulunan diğer illerin dernek stantlarını da gezerek hayırlı Ramazanlar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72