Poyraz, güvenlik personeli ile buluştu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediyenin güvenlik personeli ile...

Poyraz, güvenlik personeli ile buluştu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediyenin güvenlik personeli ile...

03 Mayıs 2014 Cumartesi 16:01
Poyraz, güvenlik personeli ile buluştu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediyenin güvenlik personeli ile bir araya gelerek yeni dönemle ilgili mesajlar verdi. 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın güvenlik personeli ile buluştuğu toplantıda; Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Zabıta Müdürü Zelkif Bal ve güvenlik amirleri de hazır bulundu.  Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı 18 ayrı noktada hizmet veren 100’ü aşkın güvenlik personeli ile bir araya gelen Başkan Poyraz, güvenlik personelinin önemine değindi. Başkan Poyraz, konuşmasında;  “Belediyenin görünen yüzüsünüz. Kurumumuza gelen bir vatandaş ilk olarak sizinle iletişime geçiyor. Onları karşılamanız, güler yüzünüz, hitabınız çok önemli.  Bu konuda bu güne kadar elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum.  Geçtiğimiz beş yılın tecrübesi ile önümüzdeki dönem daha da güzel olacak. Tüm bunların yanında güvenlik personelinin uyanık olması, dikkatli olması büyük felaketlerin önüne geçer. Bu bilinçle çalıştığınız için çok teşekkür ederim.”

 “Güvenlikte istisna olmaz”

Başkan Poyraz’ın salondan ayrılmasının ardından söz alan Başkan Yardımcısı Latif Coşar; “Yeni dönem yapılanmasına göre bundan sonra birlikte çalışacağız. Ben yönetimde iletişimin önemli olduğunu düşünüyorum. İşle ilgili sorun yaşarsanız amirlerinize iletin. Kendi aranızda konuşmak size bir çözüm sağlamaz, sorunu daha da büyütür.18 ayrı noktada yüzden fazla kişi çalışıyor. Yeni kültür merkezleri ve hizmet binaları açılınca bu sayı daha da artacak. Güvenlik istisna kaldırmaz. Sistem bir kereden bir şey olmaz ya da onu ben tanıyorum diyerek yapılan istisnaları kaldırmaz. Bu konuda bugüne kadar gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 03.05.2014 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3