Poyraz, Çekmeköy'e teşekkür etti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylülere teşekkür etmek için...

Poyraz, Çekmeköy'e teşekkür etti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylülere teşekkür etmek için...

04 Nisan 2014 Cuma 13:15
Poyraz, Çekmeköy'e teşekkür etti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylülere teşekkür etmek için sokak sokak dolaştı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve meclis üyeleri ile birlikte Çekmeköy’ün tüm mahallelerini dolaşarak, vatandaşlara teşekkür etti.  Partililerin de eşlik ettiği Başkan Poyraz, vatandaşlara “30 Mart 2014 seçimlerinde açık ara farkla seçimi bize kazandıran,  inanan, güvenen hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim size daha iyi hizmet etmeyi bize nasip etsin, Allah utandırmasın” dedi.

Yeniden Ahmet Poyraz diyen Çekmeköylüler, Başkan Poyraz’ı yollarda, evlerinin balkonlarında, bahçelerde, duraklarda selamlarken, arabalardakiler de kornalarıyla konvoya eşlik ettiler. Okullarında bulunan öğrencilerin sevgi gösterileri de renkli kareler ortaya çıkardı.

 

 

Son Güncelleme: 04.04.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3