Postane ve Cami Mahallesi Sakinleri, Aynı Sofrada Ramazan’ın Bereketini Paylaştı

Postane ve Cami Mahallesi Sakinleri, Aynı Sofrada Ramazan’ın Bereketini Paylaştı

12 Haziran 2018 Salı 10:15
Postane ve Cami Mahallesi Sakinleri, Aynı Sofrada Ramazan’ın Bereketini Paylaştı

Tuzla Belediyesi, Postane ve Cami Mahalleleri sokak iftarını Postane Mahallesi Erman Aydıner Sokak’ta düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ikamet ettiği mahalle sakinleriyle bir araya geldiği iftara AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı.
Tuzla Belediyesi, 2 mahalle sakinlerini 3 bin kişilik sokak iftarında buluşturdu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, iftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla görüştü.


Tuzla’da Birlik ve Beraberliğimizi Oluşturuyoruz
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, iftarda yaptığı konuşmada vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kent Konseyi, Hemşehri Dernekleri Platformu ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı 3’lüsünün bu birlikteliği sağlamadaki rolüne değinen Başkan Yazıcı, “Her mahallede iftar sofralarında bizleri yalnız bırakmayarak gerçekten bize onur ve gurur veriyorsunuz. “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” diyen bir medeniyetin evlatları olarak bütün iftarlarda bizlere her zaman gurur veren böylesine güzel tablolar gördük. Tuzlamız İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen İstanbul’da cazibe noktası olması ve yaşam için arzu edilen bir ilçe olması gayretini sürdürdük. Çok sayıda hizmet yaptık ama yapmış olduğumuz en önemli hizmetlerden bir tanesi Kent Konseyi ile birlik ve beraberliğimizi oluşturduk. Hemşehri Dernekleri Platformuyla Tuzla’da yaşayan bütün vatandaşlarımızı aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde Tuzla ortak paydasında buluşturduk. Gönül Elleri Çarşısı’nda 4 bine yakın Kadın Kent Gönüllümüzle 2 bine yakın sosyal açıdan dezavantajlı aileye destek olmaya gayret ettik. Bütün bunları da birlikte başardık. Biz hem Anadolu’dan hem de bu bölgenin büyük çoğunluğunu oluşturduğu gibi Rumeli’den gelen vatandaşlarımızla birlikte Tuzla’da birlik ve beraberliğimizi oluşturuyoruz. Biliyoruz ki bu birliktelik İstanbul’a ve Türkiye’ye yansıyacak. Allah bizleri vatansız bırakmasın ve bunun için karşımızda olan, bizimle mücadele edenlere de Allah fırsat vermesin. FETÖ ve benzeri örgütler dahil hiç birine fırsat vermeyelim. Bundan sonra da bu vatan içinde elimizden geleni hep birlikte yapacağız” dedi.


Tuzla’da Çok Güzel Bir Ortam Var
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da konuşmasında Tuzlalılar’ı selamladı. Şenocak, “Bu akşam Tuzla’da çok güzel bir ortam var. Biz Tuzla’da olmaktan çok memnun kaldık. Ben özellikle bu güzel ortamı paylaşan bütün kardeşlerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediyesi’nin Postane ve Cami Mahalleleri sokak iftarı, çocuklara yönelik gösteri ve orta oyunu ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72