Pendik'te vatandaş-belediye buluşması

Pendik Belediyesi, talep ve önerileri dinlemek ve çözüme kavuşturmak...

Pendik'te vatandaş-belediye buluşması

Pendik Belediyesi, talep ve önerileri dinlemek ve çözüme kavuşturmak...

19 Haziran 2014 Perşembe 14:19
Pendik'te vatandaş-belediye buluşması

Pendik Belediyesi,  talep ve önerileri dinlemek  ve çözüme kavuşturmak amacıyla her salı bütün yönetim kadrosuyla vatandaşları bekliyor.  Başkan Kenan Şahin’in 5 yıldan beri yüz yüze görüşme için uyguladığı vatandaş randevu sistemine artık başkan yardımcıları da dahil oldu. 

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Mehmet Akif Ersoy Sanat Evi’nde randevu programına devam ederken, yeni uygulamayla Başkan Yardımcıları da artık Salı  günlerini  Pendik Belediyesinde vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlara çare bulmaya, taleplere cevap vermeye ayırıyor.  Başkan Yardımcıları Atilla İpek,  Cevat Yaman, İzzet Öztop, Ramazan Öztürk,  Remzi Şeker, Rüstem Kabil,  Süleyman Pergel ve Vahap Doğan, kendi görev alanlarındaki talepleri dinlemek üzere makamlarında vatandaşlarla görüşüyor. Beyaz Masa’ya yapılan başvurular, konularına göre ilgili Başkan Yardımcılarına yönlendiriliyor. Tek tek randevu için aranarak davet edilen vatandaşlar,  görüşülen konu sonuçlandırıldıktan sonra tekrar aranarak bilgilendiriliyor. Yeni sistemle Pendiklilerin beklentilerinin çok daha kısa sürede çözüme kavuşturulması hedefleniyor. 

 

Son Güncelleme: 19.06.2014 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3