Pendik'te trafiğe yeni düzenleme

Pendik'te bölgenin artan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Yakacık,...

Pendik'te trafiğe yeni düzenleme

Pendik'te bölgenin artan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Yakacık,...

06 Kasım 2013 Çarşamba 17:40
Pendik'te trafiğe yeni düzenleme

 

Pendik’te bölgenin artan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Yakacık, Aydos ve Barbaros Hayrettin Paşa Caddeleri’nin trafik akış yönlerinde birtakım düzenlemeye gidildi. 

 

 

Velibaba Mahallesi  Yakacık ve Aydos Caddeleri ile Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi kesişiminde yaşanan trafik yoğunluğunu düzenlemek amacıyla Pendik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan yeni düzenleme ile trafiğin keşmekeş olduğu bu kavşakta tek yön uygulaması ile araçları geniş alana yayarak trafiksiz bir geçiş sağlanması amaçlanıyor. Bu kapsamda öncelikle Yakacık Caddesi  genişletildi. Yeni düzenleme ile Yakacık Caddesi, Ankara Caddesi’ne doğru tek yön oldu. Ankara Caddesi’nden gelip Aydos Caddesi’ne ulaşmak isteyen sürücüler artık Defne Sokak’ı kullanacak.

Trafik daha da rahatlayacak

Yine Cezaevi ya da Aydos Caddesi tarafından gelen sürücü, Yakacık Caddesi’nden Ankara Caddesi yönüne doğru ilerlerken Defne Sokak’ı kullanarak Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’ne ulaşabilecek. Yeni yapılan kavşak düzenlemeleriyle bölge trafiği  daha rahat bir hal alacak.  Yetkililer, yeni düzenlemenin alışkanlıkların değişmesi açısından ilk başta zorluk yaşatabileceğini vurgulayarak, sürücüleri yeni trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

 

 

Son Güncelleme: 06.11.2013 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3