Pendikliler iftar sofralarında buluşacak

Ramazan ayının birlik ve beraberlik coşkusunu artırmak amacıyla Pendik...

Pendikliler iftar sofralarında buluşacak

Ramazan ayının birlik ve beraberlik coşkusunu artırmak amacıyla Pendik...

26 Haziran 2014 Perşembe 16:25
Pendikliler iftar sofralarında buluşacak

Ramazan ayının birlik ve beraberlik coşkusunu artırmak amacıyla Pendik Belediyesi bu yıl da tüm vatandaşları Ramazan sofralarında buluşturacak. 6 ayrı sabit noktada kurulacak çadırlarda günde 5 bin kişiye iftar yemekleri ikram edilecek.

Pendikliler, paylaşacağı iftar sofralarıyla Ramazan bereketini bu yıl da birlikte yaşayacak. Pendik’te 6 farklı noktada kurulacak sabit çadırlarda Ramazan ayı boyunca dileyen herkes birlikte orucunu açacak, unutulmaz sohbetler gerçekleştirecek. Her gün 5 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturacak çadırlarda unutulmaz zamanlar yaşanacak. Pendiklilerin Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendiklilerin bu yılda birlik, beraberlik ve bereketi, çadırlardaki iftar sofralarında paylaşacaklarını dile getirdi.

Günde 6 ayrı çadırda 5 bin kişiye yemek ikramı

Merkez, Çamçeşme İlköğretim Okulu, Abdullah Acar Ortaokulu Velibaba Türbe Camii Salonu Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu ve Kurtköy Spor Kulübü Alanında kurulacak çadırlarda binlerce Pendikli Ramazanın ayının birlik, beraberlik ve bereketini paylaşacaklar. Çadırlarda Pendik Belediyesinin yanı sıra bölgelerdeki hayırseverler ve dernekler de yemekler ikram edecek.

6 noktaya kurulan çadırlar

Bahçelievler Mahallesi - Merkez İftar Çadırı

Çamçeşme Mahallesi - Çamçeşme İlköğretim Okulu

Esenyalı Mahallesi - Abdullah Acar Ortaokulu

Velibaba Mahallesi - Velibaba Türbe Camii Salonu

Orta Mahalle - Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu

Kurtköy Mahallesi - Kurtköy Spor Kulübü Alanı

 

Son Güncelleme: 26.06.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3