Pendik-Eskişehir hızlı tren testleri başlıyor

Dolayoba Spor Kompleksi'nin açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik...

Pendik-Eskişehir hızlı tren testleri başlıyor

Dolayoba Spor Kompleksi'nin açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik...

04 Mart 2014 Salı 15:56
Pendik-Eskişehir hızlı tren testleri başlıyor

Dolayoba Spor Kompleksi’nin açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti. Pendik’i “Tüm yolların kesiştiği kent” olarak niteleyen Bakan Elvan, Pendik-Eskişehir Hızlı Tren test sürüşünün birkaç güne kadar başlayacağını ve İstanbul-İzmir otoyolunun tamamlanmasıyla Pendik’ten İzmir’e 3.5 saatte gidileceğini söyledi.

Pendik Belediyesi tarafından yapılan Dolayoba Spor Kompleksi’nin açılışı Ulaştırma Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti. Bünyesinde engellilerin de spor yapabileceği alanların bulunduğu tesisin yanına FIFA standartlarında bir futbol sahası da yapılacak.  Modern görünümü ve çevre düzenlemesiyle dikkat çeken Dolayoba Spor Kompleksi’nde kadınlar için fitness bölümleri de bulunuyor.

""

 “Hizmetlerimizden rahatsız oluyorlar”

Programa katılan Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan, Pendik’i “Tüm yolların kesiştiği  kent” olarak nitelendirdi. İktidarın iş üretirken birilerinin istikrarı bozmaya çalıştığını ifade eden Bakan Elvan, “Biz hizmet partisiyiz. 3. Köprü, Marmaray, hızlı tren gibi projelerimiz var. Bunları engellemek istiyorlar. Bu projelerden rahatsızlar, çünkü art niyetliler. 30 Mart’ta bize güçlü bir şekilde destek verin ki bunlara cevabı hep birlikte verelim” dedi. Pendik’teki yatırımlardan da bahseden Bakan Elvan, Pendik-Eskişehir Hızlı Tren testinin birkaç güne kadar yapılacağını söyledi.   İstanbul-İzmir Otoyolu’nun da tamamlanmasıyla Pendik’ten 3.15 dakikada İzmir’e gidilebileceğini belirten Bakan Lütfi Elvan, Sabiha Gökçen Uluslar arası Havaalanı’na üçüncü bir pistin de inşa edileceğini sözlerine ekledi.

 

Başkan Şahin, “Uçuşa geçeceğimiz bir dönem olacak”

Vatandaşların alkışları eşliğinde kürsüye çıkan Belediye Başkanı Kenan Şahin Pendik’te son beş yılda muhteşem eserler yaparak milletin huzuruna çıktıklarını söyledi. Gençler ve sporla ilgili daha bir çok yatırımlarının bulunduğunu dile getiren Başkan Şahin, önümüzdeki  beş yıl, 1 katrilyonluk yatırım hedeflediklerini vurguladı ve “Seçim sonrası dönem, Pendik için uçuşa geçeceğimiz bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3