Öz'den Chp Erzincan İl Başkanlığı'na Ziyaret

Kardeş belediyeleri ziyaret etmek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla...

Öz'den Chp Erzincan İl Başkanlığı'na Ziyaret

Kardeş belediyeleri ziyaret etmek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla...

23 Eylül 2014 Salı 13:46
Öz'den Chp Erzincan İl Başkanlığı'na Ziyaret

 

          Başkan Altınok Öz’den Chp Erzincan İl Başkanlığı’na Ziyaret

 

 

Kardeş belediyeleri ziyaret etmek ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla beraberindeki heyetle Erzincan’a giden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gezisinin ilk gününde CHP Erzincan İl Başkanlığını ziyaret ederek Erzincan CHP İl Başkanı İsmail Arslan ile biraraya geldi.

 

Başkan Altınok Öz'e eşi Feray Öz, CHP Grup Başkanvekili Nihal Korkmaz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Dila Damla Öner, Tuncay Şahan, Yusuf Altay, Gökhan Yüksel, Yücel Süslü, Mehmet Tirgil, Mustafa Yüksel, CHP Eski İlçe Başkanı Nurettin Sarıbal ve Kartal Belediyesi eski Meclis Üyesi Ali Rıza İkisivri eşlik etti.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ziyareti sırasında görev yaptığı dönemi ve Erzincan depremini hatırlatarak “Meslek hayatımın bir dönemini burada çalışarak geçirdim. Bugün dahi devam eden çok değerli dostluklar kazandım. O yüzden Erzincan’ın bende özel bir yeri var. 1983 yılında meydana gelen depremi burada  ailemle beraber yaşadım. Şu gerçeği artık bilmek zorundayız  Türkiye deprem bölgesidir. Buna göre hazırlık yapmak ve yaşamak zorundayız .  Depreme uygun yapılar ve evler yapılmalı. Her gün sallanan Japonya gökdelenler dikti. Japonya'da olan depremde ölen yok. Ancak depremden korkarak kalp krizi geçirenler olabiliyor. Şunu bilmemiz lazım. Derme çatma değil, bilime, teknolojiye uygun ve depreme dayanıklı evler yapmak zorundayız. 1983 yılından bugüne değin Erzincan, deprem gerçeği ile  yüzleşerek büyük bir değişim yaşamış” dedi. Başkan Altınok Öz, İl Başkanı İsmail Aslan’a Kartal’da deprem dönüşümü, kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüm ile ilgili gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Altınok Öz, konuşmasının ardından CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan'a günün anısına kahve fincanı hediye etti. CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan ise Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve yanındaki heyete, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3