Öz Kartallı Avukatlarla Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Avukatlar günü dolayısıyla...

Öz Kartallı Avukatlarla Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Avukatlar günü dolayısıyla...

15 Nisan 2014 Salı 14:43
Öz Kartallı Avukatlarla Buluştu

Başkan Altınok Öz Kartallı Avukatlarla Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Avukatlar günü dolayısıyla Kartal İlçesi avukatlarına akşam yemeği verdi. Vesta Restoran’da düzenlenen yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz, kızı Zeynep Öz,  Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, CHP Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclis 2. Başkan Vekili Av. Perihan Sevim, CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Başkan danışmanı Nizamettin Zorgül, Kartal Belediyesi Avukatları, Türkiye Barolar Birliği ve İstanbul Barosu Delegesi Av. Yalçın Tura, Kartal İlçesi avukatları ve eşleri katıldı.

Kartallı avukatlarla bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada avukatlara seçim sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Birey hak ve özgürlüklerinin savunulması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız, hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. İnsanları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatların, meslek etiğine ve kanunlara bağlı olarak toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluk toplumumuzca takdir edilmektedir. Kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın Avukatlar günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Önümüzdeki yeni dönemin Kartal’ımıza hayırlar getirmesini diliyor, davetimize nezaket göstererek katılan avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm avukatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

İstanbul Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Yalçın Tura, “Avukatlarımızın adına Kartal halkının yeniden güvenini ve takdirini kazanarak Belediye Başkanlığına 2. defa seçilerek başkanlık görevine devam eden Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik ediyor, önümüzdeki dönemde kendisi ve ekibine başarılar diliyorum. Önümüzdeki dönemin Kartal’ımıza ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Desteğimiz her zaman kendisiyledir. Burada bulunan tüm avukat arkadaşlarım adına bize bu geceyi düzenleme nezaketi gösteren, bizleri unutmayarak bir araya getiren Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 15.04.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72