Osman Boyraz: Her Zaman Sahadayız

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Çekmeköy ilçe başkanlığını düzenlediği programla basın mensupları ile buluştu. Boyraz, ‘’İnşallah önümüzdeki günler daha iyi olacak, biz her zaman sahadayız’’ dedi

Osman Boyraz: Her Zaman Sahadayız

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Çekmeköy ilçe başkanlığını düzenlediği programla basın mensupları ile buluştu. Boyraz, ‘’İnşallah önümüzdeki günler daha iyi olacak, biz her zaman sahadayız’’ dedi

25 Ekim 2021 Pazartesi 12:52
Osman Boyraz: Her Zaman Sahadayız

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığının düzenlediği programda bölgedeki basın mensupları ağırlandı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın da katıldığı programda 21 Ekim gazeteciler günü dolayısıyla da basın mensuplarının günü kutlandı. Ak Parti İlçe başkanı Akın İlhan ve tanıtım medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Tayyip Tuna’nın en sahipliğinde gerçekleşen program sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Basın mensupları ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Akın İlhan, “Yoğun bir çalışma temposundan dolayı bugün sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

AKIN İLHAN: ERKEN SEÇİM BEKLENTİSİ BOŞUNA

Sürekli sahada olduklarını belirten Başkan İlhan, “Gerek yönetimimiz gerek mahalle başkanlarımız ve gerekse milletvekillerimiz ile sürekli sahadayız. Bu sahada olmamız bazılarının erken seçim mi var? Beklentisi ne yazık ki boş. Seçimler 2023 yılında olacaktır. Biz seçim için değil her an her zaman sahadayız. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Vatandaşlarla gönül birliği içindeyiz. Halkımızın sahada bize göstermiş olduğu teveccüh bizi çok umutlandırıyor. İnşallah 2024’te de İstanbul emanetini tekrar geriye alacağız.” Dedi.

OSMAN BOYRAZ: BİZİM İÇİN HER ŞİKAYET BİR FIRSATTIR

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise basın mensuplarını her zaman önemsediklerini ve basının sokağın ve dili ve kulağı olduğunu söyledi. Başkan Boyraz“Bizlerde devamlı sahadayız ve vatandaşlarımızın şikayetleri ile ilgili gerekeni yapmak üzere çalışıyoruz. Çünkü, bizim için her şikâyet bir fırsattır. vatandaşlarımızın dertleri ile ilgileniyoruz. Çünkü halkı ile bağ kuramayan başarılı olamaz. Pandemi iki yıla yakındır hem bizleri sevdiklerimizden ayrı koydu ve hem de ekonomik birtakım sıkıntılara maruz bıraktı. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacaktır.” Dedi.

Osman Boyraz, gazeteciler gününü dolayısıyla basın mensuplarına ay yıldızlı rozet takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3