ORSİAD'ın geleneksel üye kahvaltısı

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORSİAD) geleneksel hale getirdiği üye...

ORSİAD'ın geleneksel üye kahvaltısı

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORSİAD) geleneksel hale getirdiği üye...

24 Eylül 2014 Çarşamba 14:38
ORSİAD'ın geleneksel üye kahvaltısı

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORSİAD) geleneksel hale getirdiği üye kahvaltılarını sürdürüyor. Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya üyelerin yanı sıra siyasiler ve işadamları katıldı.

 Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORSİAD) yaz döneminin ardından çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Bu kapsamda geleneksel hale getirilen üye buluşmalarının da startı verildi. Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya; üyelerin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve işadamları da katıldı. Yaklaşan genel kurul kongresi öncesinde fikir alışverişinin yapıldığı kahvaltılı toplantıda üyeler söz alarak fikirlerini dile getirdi.

""

Kahvaltılı toplantı, ORSİAD’ı anlatan kısa bir tanıtım filmi ile başladı. Fahrettin Kacamer’in sunumunu yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Zeki Bakar, dernek olarak yeni dönemle birlikte çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi. Herkesin fikir ve önerilerine açık olduklarını söyleyen Bakar, birlik ve dayanışmanın öneminden bahsetti. Ordu ve İstanbul’daki hemşerilerin bu çatı altında kendilerini daha iyi ifade edebileceklerini söyleyen Bakar, “ORSİAD artık bir markadır. Hemşerilerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Programın son bölümünde ise üyeler söz alarak fikir ve önerilerini dile getirdi. Derneğin daha çok aktif olması noktası ise tüm üyelerin dileği oldu. 

""

""

Son Güncelleme: 24.09.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3