Oran'dan Başkan Can'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve yönetim kurulu üyeleri...

Oran'dan Başkan Can'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve yönetim kurulu üyeleri...

18 Nisan 2014 Cuma 12:48
Oran'dan Başkan Can'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve yönetim kurulu üyeleri 3. dönem yeniden seçilen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. 3. dönemde yeniden seçilen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra başarılarının ve güzel hizmetlerinin devamı  temennisinde bulundu. Nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Hasan Can, Ümraniye Ak Parti İlçe Başkanı  Öztürk Oran ve beraberindeki teşkilat mensuplarına seçim sürecindeki destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Günün anısına, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Başkan Hasan Can’a işlemeli bir tablo hediye ederken, Başkan Hasan Can da İlçe Başkanı Öztürk Oran’a, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk ile Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu’na Meslek Edindirme kursiyerlerince hazırlanan birer tabloyu hediye etti.

 

Son Güncelleme: 18.04.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72