ÖMERLİ GÖRSEL SANATLAR MERKEZİ AÇILDI

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Mahallesi’nde açtığı yeni tesisle ilçeye yeni bir kalıcı eser daha kazandırdı.

ÖMERLİ GÖRSEL SANATLAR MERKEZİ AÇILDI

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Mahallesi’nde açtığı yeni tesisle ilçeye yeni bir kalıcı eser daha kazandırdı.

11 Mart 2018 Pazar 14:04
ÖMERLİ GÖRSEL SANATLAR MERKEZİ AÇILDI

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Görsel Sanatlar Merkezi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköylü Şehit Arif Kalafat’ın Babası Celal Kalafat, Ömerli Mahalle Muhtarı Hüseyin Uygun, belediye meclis üyeleri ve Ömerli Mahalle sakinleri katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu sabah ilçemizdeki sitelerin yöneticileri, muhtarımız ve bürokratlarımızla burada bir toplantı gerçekleştirdik. Gerçekten burası Ömerli, Hüseyinli, Sırapınar ve Koçullu Mahallelerimiz için muazzam bir tesis oldu. Burada imkanı olmayan kardeşlerimizin düğünlerini, nişanlarını, sünnet düğünlerini yapacağız. Yine burada halkımız sinema ve tiyatro etkinlikleri ile buluşacak. Allaha şükürler olsun size böylesi güzel bir hizmeti sunmanın mutluluğu içindeyiz.” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Bu güzel tesisin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarla vatandaşlarımızın hayat standartları artıyor. Bizlerde ilçenin mülki amiri olarak gurur duyuyoruz. Bu güzelliklerin tüm memleketimizde devam etmesini diliyorum “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72