Ömerli Ek Hizmet Binası hizmete açıldı

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Ek Hizmet Binası Çekmeköy Belediye Başkanı...

Ömerli Ek Hizmet Binası hizmete açıldı

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Ek Hizmet Binası Çekmeköy Belediye Başkanı...

28 Haziran 2014 Cumartesi 12:17
Ömerli Ek Hizmet Binası hizmete açıldı

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Ek Hizmet Binası Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yaptığı koordinasyon toplantısı ile hizmete açıldı.

Çekmeköy Belediyesi, daha önce Jandarma binası olarak kullanılan Ömerli Ek Hizmet Binası’ndaki düzenlemelerini tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.  Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Savunma ekiplerinin bulunduğu ek hizmet binası ile Ömerli ve yeni mahalle olan 4 köye daha hızlı hizmet verilmesi hedefleniyor.

Toplantıya başkanlık yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ikinci dönem yeni yapılanma sürecine bağlı olarak kurulan yeni müdürlüklerin yönetmeliklerinin Temmuz meclisine yetiştirilmesi talimatını verdi. Başkan Poyraz, Ramazan hazırlıklarındaki son durumu incelerken, Hayır Çarşısı ve Emekliler Kıraathanesi’nin bu ayda faaliyete geçeceğini belirtti.

Sosyal Tesis hazırlıkları

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, seçim dönemi vatandaşa tanıtılan Çavuşbaşı Sosyal Tesisi ve Çekmeköy Seyir Tepesi ile ilgili hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Birim müdürleri tarafından hazırlanan raporları inceleyen Başkan Poyraz, en kısa sürede tesislerin halkın kullanımına açılacağının müjdesini verdi.

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72