Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Okul öncesi eğitimin öneminin vurgulandığı Okul Öncesi Eğitim Şenliği'nde,...

Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Okul öncesi eğitimin öneminin vurgulandığı Okul Öncesi Eğitim Şenliği'nde,...

10 Haziran 2014 Salı 12:36
Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Okul öncesi eğitimin öneminin vurgulandığı Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde, miniklerin renkli dünyasına yolculuk yapıldı.

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği, Çekmeköy’deki tüm anaokullarını bir araya getirdi. Okul Öncesi eğitimin tanıtılması, yaygınlaştırılması ve okul öncesi eğitimle ilgili velilerin bilinçlendirilmesi için düzenlenen şenlikte minik ellerin yaptığı eserler sergilendi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli, Fatih Sırmacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın açılışını yaptığı şenlikte; öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilenirken, okulların atölyelerinin çalışma sistemleri tanıtıldı. Tüm okulların yer aldığı şenlikte; ebru ve kurabiye yapımının gösterildiği stantlara katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız açılış konuşmasında Çekmeköy’ün Eğitim Vadisi olma yolunda yaptığı çalışmalara dikkat çekerek,” Çekmeköy’deki tüm kurumlar bu amaç için bir araya gelerek, eğitime destek veriyor. Bugünkü etkinlik ilçemizin eğitim vadisi olma yolunda attığı adımlardan bir tanesidir. Bu güzel çalışma, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olsun,” dedi.

Açılışın ardından tüm stantları tek tek dolaşan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli ve Fatih Sırmacı, çocukların atölye çalışmalarına eşlik ederek, öğretmen ve velilerle sohbet ettiler. Ebru ve kurabiye yapımının ardından, “Çekmeköy’ün El İzi” isimli çalışmaya katılan büyükler, çocukların boyadığı elleri ile çalışmaya destek verdiler.

Bir yandan bir yıllık emeklerinin karşılığını sergilemenin gururunu yaşayan minikler, diğer yandan şişme oyun parkında; yüz boyamacılar ve palyaçolarla gönüllerince eğlendiler.

 

Son Güncelleme: 10.06.2014 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3