Okan Koleji'nden ‘masal gibi' yıl sonu gösterisi

Kurulduğu 2011'den bugüne geçen kısa zamanda gerçekleştirdiği önemli..

Okan Koleji'nden ‘masal gibi' yıl sonu gösterisi

Kurulduğu 2011'den bugüne geçen kısa zamanda gerçekleştirdiği önemli..

29 Mayıs 2014 Perşembe 14:06
Okan Koleji'nden ‘masal gibi'  yıl sonu gösterisi

Okan Koleji’nden ‘masal gibi’  yıl sonu gösterisi…

 

Kurulduğu 2011’den bugüne geçen kısa zamanda gerçekleştirdiği önemli atılımlarla Türk eğitim hayatına farklı bir soluk getiren Okan Koleji, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’na adeta görsel bir şölenle veda etti. Kolej öğrencilerinin ‘Bir Okan Masalı’ isimli müzikli gösteride ortaya koydukları performans, başta veliler olmak üzere tüm izleyenlerden tam not aldı.

 

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’ndeki Amfi Tiyatro’da sergilenen ‘Bir Okan Masalı’ yıl sonu gösterisine Okan Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Okan Gülen ve Okan Koleji Genel Müdür Yardımcısı Fahri Cürebal ile Okan Üniversitesi ve Okan Koleji yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda veli ve davetli katıldı.

Okan Koleji öğrencileri farklı bir koreografi ile sahneye koyulan müzikli gösteride “Pinokyo”, “Notre Dame’ın Kamburu”, “Çizmeli Kedi” ve “Sinderella” gibi dünyaca ünlü masal kahramanlarını başarıyla canlandırdılar. Okan Koleji korosunun seslendirdikleri eski ve yeni şarkılarla da renklenen gösteri, başta veliler olmak üzere geceye katılan yaklaşık 400 davetli tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Öğrencilerden Gülen’e dev “Küçük Prens” tablosu

 

Okan Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Okan Gülen, gecenin sonunda yaptığı konuşmada öğrencileri gösterdikleri performans nedeniyle tebrik etti. Gecede ayrıca Işıl Okan Gülen’in çocukluğunda en çok sevdiği eser olan “Küçük Prens”in dev tablosu sürpriz yapılarak kendisine armağan edildi. Okan Koleji öğrencileri tarafından uzun bir çalışma sonucu tamamlanan tablo, Okan Gülen’i duygulandırdı.

 

 

Son Güncelleme: 29.05.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72