Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da dar..

Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da dar..

17 Eylül 2013 Salı 14:28
Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

 

Tuzla Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu. 900 öğrenciye içinde kırtasiye malzemeleri yer alan okul çantası seti hediye edildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim yardımını bu yıl da sürdürdü. 900 çocuğa içinde defterler, kalem, silgi, kalemtraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, zımba makinesi vb. malzemelerin yer aldığı okul çantası seti hediye edildi. Çocuklar, okul ve yaş gruplarına göre çeşitlendirilen çantaları Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Kadın Kent Gönüllüleri’nin yardımıyla beğenip seçerek teslim aldı.

 ""

Yazıcı: Eğitime Desteğimiz Devam Edecek

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Geçmişte bir çok insanın kitap veya defter alamadığı için eğitimine devam edemediğini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Milli Eğitim Bakanlığımız, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçekleştirerek öğrencilerimize ders kitaplarını ücretsiz dağıtıyor. Biz de belediye olarak eğitim alanında sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Eğitime ihtiyaç duyulan her alanda destek veriyoruz, katkı sağlıyoruz. Eğitim alanındaki desteğimiz devam edecek.” dedi.    

 

 

Son Güncelleme: 17.09.2013 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3