Öğrencilere ikram

Kadıköy Belediyesi LYS sınavına giren öğrenci ve velilere sınavların...

Öğrencilere ikram

Kadıköy Belediyesi LYS sınavına giren öğrenci ve velilere sınavların...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:12
Öğrencilere ikram

ÜNİVERSİTE SINAVINA GİREN ÖĞRENCİ VE VELİLERE KADIKÖY BELEDİYESİNDEN İKRAM

   Kadıköy Belediyesi LYS sınavına giren öğrenci ve velilere sınavların yapıldığı okulların bahçesinde meyve suyu ve kek ikramı yapıyor.

 

Yüz binlerce gencin geleceğini belirleyecek Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sürüyor. Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavları'na  (LYS) bir destek de Kadıköy Belediyesi’nden geldi.

Kadıköy Belediyesi,  Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2)  sınavının gerçekleştirildiği okullarda adaylara ve ailelerine  meyve suyu, kek ve su ikramı yapıyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Üniversite adayları ve aileleri geç kalmamak için sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine gidiyor ve orada saatlerce bekliyorlar. Bizde onlara bir katkımız olsun istedik ve ilçemiz sınırları dahilindeki okullarda küçük bir ikram yaptık. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bölümleri kazanır ve başarılı olurlar” dedi

Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun sınava giren öğrencilere başarı temennilerinin yer aldığı mektubun da dağıtıldığı Kadıköy Belediyesinin ikramı Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3)’nın 22 Haziran Pazar günü de devam edecek. 

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72