Öğrenciler sordu Başkan Poyraz cevapladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlkOkulu'nun 4-C ve...

Öğrenciler sordu Başkan Poyraz cevapladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlkOkulu'nun 4-C ve...

07 Mayıs 2014 Çarşamba 14:59
Öğrenciler sordu Başkan Poyraz cevapladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlkOkulu’nun 4-C ve 4-G sınıflarında okuyan öğrencileri misafir etti. Çekmeköy Belediyesi’nin meclis salonunda ağırlanan küçükler sordukları sorularla dikkat çektiler.

‘Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da sizin gibi belediye başkanlığı yaptı. Sizin ileriye dönük hedefleriniz nelerdir?’ sorusunu cevaplandıran Başkan Poyraz, “Başbakanımız yaptığı hizmetlerle bu milletin sevgisini kazandı. Allah’ın izniyle Ağustos’ta yine milletimizin takdiriyle Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Benim şu andaki hedefim belediye başkanlığımın ikinci döneminde Çekmeköylülere hizmet etmek” dedi.

 ‘Seçimlerde kamuoyu oluşturma çalışmalarını nasıl yürüttünüz’ sorusuna ‘ekip çalışması’ diye cevap veren Başkan Poyraz, şunları söyledi: “Başkan yardımcılarımız, ilçe teşkilatımız, meclis üyelerimizle bir ekibiz. 210 bin nüfuslu Çekmeköy’de seçimden önce 100 binden fazla kişi ile tek tek görüştük. Geçtiğimiz 5 yıl içinde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeye önem verdik. Yaptığımız hizmetler zaten seçmenimiz tarafından biliniyordu. 330 oy farkını 15 bine çıkardık. Geçtiğimiz dönemde sorunların tamamına yakınını çözdük. Bundan sonraki yatırımlarımız daha çok geleceğe yönelik olacak.”

Soruların ardından öğrencilere taşınabilir bellek hediye eden Başkan Poyraz, “Hedefinizi şimdiden belirleyin, derslerinize iyi çalışın ve çok kitap okuyun” diye tavsiyede bulundu.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 07.05.2014 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3