Nikah Sarayı iftarda Erzurumluları ağırladı

Ümraniye Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programına bir...

Nikah Sarayı iftarda Erzurumluları ağırladı

Ümraniye Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programına bir...

30 Temmuz 2013 Salı 16:48
Nikah Sarayı iftarda Erzurumluları ağırladı

Ümraniye Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programına bir yenisini daha ekledi. İftar yemeğine hemşerilerin yanı sıra Erzurum önde gelen siyasetçi, bürokrat ve işadamı da katıldı.

 

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen İftar programına; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, İstanbul Erzurum dernekler federasyon Başkanı Kenan Kaan Aslan, Erzurum Dernek Başkanı Abdülaziz Öz, Çekmeköy il genel meclis üyesi Kemal Ayyıldız, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı.

 

İftar sonrası bir konuşma yapan Erzurum Dernek Başkanı Abdülaziz Öz, “Bu mübarek ramazan ayında hemşerilerimizle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim bugüne kadar tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz daim etsin. Bizlere bu güzel iftar organizasyonunu sağlayan başta Ümraniye Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

 ""

M. Ejder Batur: “Ramazan Ayı birlik ve kardeşlik Ayı’dır”

 

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı M. Ejder Batur, “Burada her gün ayrı bir derneğimiz ve hemşeri ile bir arada iftar yapıyoruz. Bu akşam da Erzurumlular Derneği ile bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı birlik beraberlik ve kardeşlik Ayı’dır” dedi. Program sonunda Erzurum Dernek Başkanı Abdülaziz Öz ve Başkan yardımcısı Mevlüt Bayraktar, M. Ejder Batur’a üzerinde isminin yazılı olduğu Erzurum çifte minarelerin resmedildiği bir tablo hediye ettiler.

 

Ümraniye Erzurum Derneği belediyenin verdiği iftar yemeğinden sonra Ümraniye Meydan’da bulunan derneğe ait filikada misafirlerini ağırladı. Derneği Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindekiler de ziyaret etti.

 

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3