Nikah Sarayı İftarda Artvinlileri Ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar sofralarında bir araya..

Nikah Sarayı İftarda Artvinlileri Ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar sofralarında bir araya..

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:34
Nikah Sarayı İftarda Artvinlileri Ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı 23 Temmuz Salı günü düzenlenen iftar yemeğinde Artvinliler Derneğini ağırladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye’deki hemşeri derneklerine iftar yemekleri veren Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı bahçesinde Artvinliler Derneği ve hemşerilerini iftar sofrasında buluşturdu. İftar programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, İstanbul Artvinliler Derneği Başkanı Metin Kar, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan İstanbul Artvinliler Derneği Başkanı Metin Kar, “Sevgili hemşerilerim çok kıymetli misafirler, 11 ayın sultanı ramazanı şerifiniz mübarek olsun. Ramazan ayı dostluk ve kardeşlik ayıdır. Bizleri bu güzel sofrada bir araya getiren başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. Daha sonra konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, “ Değerli hemşerilerim Ümraniye’nin güzel insanları hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Ramazanın bütün dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.”dedi.

""

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, “Sevgili Artvinliler sevgili Ümraniyeliler bu güzel ve anlamlı gecede bu güzel iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz. Mübarek ramazan ayında, bu akşam Artvinliler derneği ile bir arada iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayı hoşgörü ve paylaşmanın ayıdır. Bizleri bu güzel sofrada bir araya getiren başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ teşekkür ederim. Ümraniye Belediyesi olarak bu ayı vatandaşlarımızın daha iyi idrak ederek geçirmesi için, her yaşa hitap eden konserlerden sinema gösterimlerine, çocuk programlarından çeşitli sahne gösterilerine varıncaya kadar birçok etkinliği Dev Gemide Ümraniyeliler ile buluşturuyoruz. Yine Ümraniye Meydan’ına Hemşeri dernekleri için hazırladığımız özel tasarım 9 adet filika’da da dernekler hemşerileriyle buluşuyor, yörelerinin kültürel motiflerini sergiliyorlar. Ben bu hemşeri dernek iftarlarının gerçekleşmesinde başta Başkanımız Hasan Can olmak üzere emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Nice Ramazanlarda barış, huzur ve bereket içinde olmayı rabbim bize nasip etsin.”dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2013 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72