Muhtarlarla istişare

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları ile görüşerek,...

Muhtarlarla istişare

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları ile görüşerek,...

17 Haziran 2014 Salı 11:10
Muhtarlarla istişare

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları ile görüşerek, mahallelerin beklentilerini not aldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, düzenli olarak yapılan muhtarlarla buluşmaların Haziran ayı toplantısını Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya 21 mahalle muhtarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve bazı birim müdürleri katıldı. İlçenin en küçük idare birimi olması dolayısıyla yerel sorun ve talepleri yerinde tespit eden muhtarlarla yapılan istişare toplantısında, halkın beklentileri paylaşıldı.

Mahallelerdeki artan nüfusa bağlı olarak genişleyen hizmet alanları ile ilgili bilgi veren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, gelen soru üzerine, “Milli Emlak’ta evleri bulunan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, gerekli işlemleri yaparak, vatandaşları tapularına kavuşturuyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72