Meydan'da Coşkulu Ramazan Etkinlikleri

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri devam ediyor.

Meydan'da Coşkulu Ramazan Etkinlikleri

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri devam ediyor.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:42
 Meydan'da Coşkulu Ramazan Etkinlikleri

 Meydan’da Coşkulu Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Ramazan Etkinlikleri devam ediyor. Ümraniye Meydan’daki dev gemide yapılan etkinlikler, her yaştan Ümraniyelilerin büyük ilgisini çekiyor.
Ramazan ayı boyunca birbirinden güzel etkinliklerin Ümraniyelilerle buluştuğu Ümraniye Meydan’daki dev gemide, her akşam düzenlenen etkinlikler kapsamında 13 Temmuz C.tesi günü iftardan önce “Hacivat ve Karagöz” çocuk programı, sonrasında “Yukarı Bak” çocuk programı (sinema) çocuklar tarafında coşkulu bir katılım ve  ilgiyle izlendi. İftardan sonra gerçekleştiren Hasan Tok ve Ahmet Bilal Erdem’in Kur’an Tilaveti izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Daha sonra M. Çağlar Sungur’un birbirinden güzel İlahi dinletileri Konseri ile devam eden program seyircilerden büyük alkış aldı. Ramazan Etkinlikleri’nin gerçekleştirildiği Ümraniye Meydan’da, vatandaşlar etkinlik alanında kurulan filikalarda stantlarını kuran derneklere ve hazırlanan programlara büyük ilgi gösteriyor.
 
""
 
Son Güncelleme: 15.07.2013 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3