Mesleklerin bilinmeyen dünyasindaki yolculuk

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu ‘Ayça Şen ile Ortaya...

Mesleklerin bilinmeyen dünyasindaki yolculuk

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu ‘Ayça Şen ile Ortaya...

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:35
Mesleklerin bilinmeyen dünyasindaki yolculuk

 

Ayça Şen mesleklerin bilinmeyen dünyasindaki yolculuğuna dövmecilerle devam ediyor

 Sevilen radyo programcısı Ayça Şen’in hazırlayıp sunduğu ‘Ayça Şen ile Ortaya Karışık’, her çarşamba D-Smart’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Mesleklerin Ayça Şen tarzıyla yeniden keşfedildiği programın 15. bölümüne dövmeciler konuk oluyor. ‘Ayça Şen ile Ortaya Karışık’, 24 Nisan Çarşamba saat 23.00’da, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD’de izleyiciyle buluşacak.

 Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart’ın sevilen programı “Ayça Şen ile Ortaya Karışık”, mesleklerin bilinmeyen yönlerini gün ışığına çıkarmaya devam ediyor. 24 Nisan Çarşamba saat 23.00’da, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD’de yayınlanacak programın 15. bölümünde Ayça Şen, mesleklerin gizli dünyasındaki macerasını dövmecilerle birlikte sürdürüyor.

 

“Ayça Şen ile Ortaya Karışık”ın yeni bölümünde dövmecilerle ve dövme yaptıranlarla konuşan Ayça Şen kendisine de dövme yaptırıyor.

 

Ayça Şen, yeni bölümde insanların akıllarındaki desenleri vücutlarına işleyen dövmecilerle ilgili merak ettiğiniz her şeyi dövmecilere soruyor, soruşturuyor, ortaya karıştırıyor ve cevaplarını izleyiciler ile paylaşıyor.

 

Sunuculuğunu Ayça Şen’in yaptığı programın yapımcılığını Ahmet Sönmez, yönetmenliğini ise Sevcan Tıknas’ın üstlendiği “Ayça Şen İle Ortaya Karışık”, her Çarşamba saat 23.00’da, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD’de ekrana geliyor. Kaçıranlar ya da tekrar seyretmek isteyenler ise programı her Pazar saat 18.30’da yine aynı kanalda izleyebilir.

 

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72